Pivi Odesláno Leden 24, 2015 Sdílet Odesláno Leden 24, 2015 zdravím...chtěl jsem se zeptat zda-li někdo neměl někdo stejný problém, když se opu o sedačku tak ve spodní část něco lupne a stejný problém začíná a při pohybu do boku....děkuji za jakoukoliv radu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Myschoo Odesláno Březen 12, 2015 Sdílet Odesláno Březen 12, 2015 zdravím...chtěl jsem se zeptat zda-li někdo neměl někdo stejný problém, když se opu o sedačku tak ve spodní část něco lupne a stejný problém začíná a při pohybu do boku....děkuji za jakoukoliv radu Ačkoli jsem sedačku obcházel, a snažil se namazat vše co se hýbe nakonec pomohla celkem velká náhoda..trochu "nešetrně" jsem v nervech posunul sedačku nahoru a dolů (boční páčkou vedle prahu) a vrzání přestalo.. obyčejně řečeno..jsem to sedadlo dal tou páčkou do hodní polohy, pak dolní polohy trošku rychlejším tempem (nešetrně) a je to hotovo :D... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
george029 Odesláno Duben 19, 2015 Sdílet Odesláno Duben 19, 2015 Ahoj, chci se zeptat, mám také problém s předními sedačkami loupe v nich a je to dost nepříjemný. Zjistil jsem, že to loupe v těch ližinách, kde jsou pojezdy sedačky. Řešil někdo tento problém, dají se ty kolečka v ližinách vyměnit nebo jinak opravit? Díky za radu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.