numikk Odesláno Leden 24, 2015 Sdílet Odesláno Leden 24, 2015 Zdravím, po dnešním dostavení s původními těhlicemi a poloosami na 1.8T Agu 5q jsem dospěl k závěru že musím stejně obě poloosy dát nové a ložiska v těhlicích taktéž, tudíž vážně uvažuju o swapu těhlic i poloos z Cupry nebo S3ky Můj hlavní dotaz je, zda dostanu na mojí současnou 5q převodovku poloosy z těhle aut a dále jestli mají stejnou rozteč na držáky třmenů jako 1.8T/RS(mám za to že jo, ale radši se ujistim).Toť vše, samozřejmě pokud by někdo rovnou věděl o pěknějch těhlicích a polofčelách tak sem s nima.Díky za jakoukoliv radu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Leden 24, 2015 Sdílet Odesláno Leden 24, 2015 Poloosy má S3 a Cupra R jiné pro 6q. A třmeny jsou záměnné ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
numikk Odesláno Leden 25, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 25, 2015 Takže by to znamenalo ještě vyměnit převodovku včetně dalších x věcí co je potřeba pro 6ti kvalt předpokládám.... jiná cesta asi není viď? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Leden 25, 2015 Sdílet Odesláno Leden 25, 2015 Přesně tak, o jiné cestě bohužel nevím. A proč chceš dávat těhlice a poloosy z Cupry R? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
numikk Odesláno Leden 25, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 25, 2015 To je nemilý, nějak to budu muset promyslet...chci to tam dát jelikož ty těhlice z cupry jsou nižší, takže na velkým snížení dělají lepší odklony. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LadikRS Odesláno Leden 25, 2015 Sdílet Odesláno Leden 25, 2015 A co unibal? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
numikk Odesláno Leden 25, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 25, 2015 Horní stavitelný uložení už mám, mám objednaný i nástavec na spodní čep, ale chtěl jsem jít na max ačka....stejně mě brzo čeká výměna spojky, tak pokud najdu za rozum komplet na předělání 6q, koupím ho....pokud ne vrátim se zpět k obyč setupu....každopádně dík za reakci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lupino Odesláno Únor 8, 2015 Sdílet Odesláno Únor 8, 2015 Ahoj kluku kolega ma špatne info v těhlicich přehodiš unašeče poolos a mužeš si nechat sve puvodni poolosy? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
numikk Odesláno Únor 10, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 10, 2015 Velice zajímavá informace Davide, to by mělo význam, děkuju! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lupino Odesláno Únor 10, 2015 Sdílet Odesláno Únor 10, 2015 Sam to tak mam takže ověřeno. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
numikk Odesláno Únor 10, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 10, 2015 Jo teď jsem na jedny volal a akorát pro ně někdo jede :/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Srpen 14, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2017 využiji tohle vlákno, abych nezakládal zbytečné nový, kdyby nikdo neodpověděl Když chci dát na svoji RS ty kovaný ramena z Cupry R, osadím je silentblokama a čepama určenýma pro taky pro Cupru R samozřejmě, budou mi ty čepy sedět do RS těhlice nebo musím shánět taky těhlici z Cupry R? Nejde mi o snižování auta, ale o funkčnost. Díky za odpovědi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Daniel20 Odesláno Srpen 14, 2017 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2017 Nemělo by to pasovat, cupra mi ten čep níž. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vlastaaa Odesláno Září 6, 2017 Sdílet Odesláno Září 6, 2017 to vím a bál jsem se toho, kdyby se musely dávat těhlice, tak bych do nich koupil vše nový, a nevím jestli se to vyplatí, když už mám teďka vše vyměněný, auto snižovat nehodlám. má to jinak nějakou další výhodu než pro lepší snižování auta ty kovaný ramena, a těhlice s nizším čepem a uchycením čepů řízení zespodu, než to co má RS z výroby s tím že mám v ramenou silentbloky z Cupry? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.