Mezonek Odesláno Únor 3, 2015 Sdílet Odesláno Únor 3, 2015 Ahoj, abych trochu odhlucnil motor, planuju mimo vytlumeni kapoty dat i spodni plastovy kryt motoru. Mam tam ale sport packet a je to o neco nizsi, tak mam strach, abych potom neskrtal krytem o silnici... Mate nekdo zkusenosti s instalaci krytu na packet, nebo muzete mi prosim nekdo zmerit, kolik cm to prida navic? Diky moc M. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Únor 3, 2015 Sdílet Odesláno Únor 3, 2015 už teď máš pod motorem plastový kryt. Ten kovový se dává místo něj, tak sipředstavu udělej :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Únor 3, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 3, 2015 už teď máš pod motorem plastový kryt. Ten kovový se dává místo něj, tak sipředstavu udělej :) Ja tam zadny kryt jeste nemam ;-) A ptal sem se na plastak :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kadlec Odesláno Únor 3, 2015 Sdílet Odesláno Únor 3, 2015 Tos ho s tim sport podvozkem uz urazil;-) Rekl bych ze mam od oka ten dekl tak cca o 5cm nize nez je spodek narazniku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Únor 4, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 4, 2015 Tak to neni moc vysoko... Ale vadi mi, jak je ten motor odkrytej a hlucnej, tak si rikam, ze kdyz to zakrytuju zespodu spolu s nejakym odhlucnenim a vylepim i kapotu, tak by to mohlo byt lepsi... No, snad to nikde neutrhnu :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mischicka Odesláno Únor 4, 2015 Sdílet Odesláno Únor 4, 2015 Ten kryt neleží na zemi, takže se podle mne bojíš zbytečně. Dřív škrtneš o jiné věci, než o kryt. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marian.marcin Odesláno Únor 4, 2015 Sdílet Odesláno Únor 4, 2015 A keď aj škrtneš ,na to tam ten kryt je nie, aspoň vieš kde si môžeš dovoliť ísť a kde nie. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Únor 4, 2015 Sdílet Odesláno Únor 4, 2015 Dolu odhlucneni nedas. Takze jedine na kapotu nejaky antivibracni material, tak 2mm a pres to origo izolaci, tu tam doufam mas:) a pak podlahu pod pedaly, opet antivibracni material+tlumeni viz http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=13926&hl=Tlumeni 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Únor 4, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 4, 2015 Dolu odhlucneni nedas. Takze jedine na kapotu nejaky antivibracni material, tak 2mm a pres to origo izolaci, tu tam doufam mas:) a pak podlahu pod pedaly, opet antivibracni material+tlumeni viz http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=13926&hl=Tlumeni Ja prave videl i pripady, kdy byl tim tlumenim polepeny i ty spodni kryt. Kazdopadne diky moc za odkaz - musim to rozplanovat. Nechci v tom zbytecne utopit penize, ale zase chci, at to funguje tak jak ma. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Únor 4, 2015 Sdílet Odesláno Únor 4, 2015 Ten spodni plast ma z vnitrni strany vzduchem plnene kosticky, takze nemas kam lepit;) A necituj prispevek nad sebou... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Únor 4, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 4, 2015 Ja odpovidal primo na tebe ;-) Ale rad se poucim ohledne mistnich pravidel - jak vidis, na tomhle foru jsem novy a vsude jsou jina pravidla.. Ten polepeny kryt jsem videl na ahifi. Ale i obycejne zakryti by mohlo pomoct. Minimalne to neuskodi... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Únor 5, 2015 Sdílet Odesláno Únor 5, 2015 teď jse se koukal na Ahifi a ten kryt je plechový, ty mluvíš o plastu a ten to má jinak :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mezonek Odesláno Únor 6, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 6, 2015 Ma pravdu predseda :-) Kazdopadne diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.