JacobHot Odesláno Březen 28, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 28, 2015 rizo : stačí když nechám LPG vypnutý nebo to musím celé nějak odpojit a utěsnit ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JacobHot Odesláno Březen 29, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 29, 2015 Tak jsem zkoušel návod s tím sprejem a nikde na něj nereagovala. Tak jsem ji nechal přes noc odpojenou a dnes jsem ji zapojil. První start dobrý natočila a držela chvíli na cca1350 a pak klesla na 1100. Když se úplně ohřála tak klesla na 900 a držela. Tak jsem ji přes VAG udělal ZN a zase to bylo v hajzlu. Při teplým motoru po startu vylítla na 1800 a pak si začla přidávat až na 2500. Tak jsem ji přes VAG hodil do továrního nastavení a zase byla ,,dobrá" po startu výlítla na 1350 a hned klesla na 900. Tak mě tak napadá, jaká je pravděpodobnost že bych měl v řiti ŘJ?? Popřípadně kde sehnat ŘJ a musel bych dát jinou nebo by stačilo stávající nechat nachipovat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
squirrelcze Odesláno Březen 29, 2015 Sdílet Odesláno Březen 29, 2015 Tohle mi spíš připadá jako vada klapky než vada ŘJ. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JacobHot Odesláno Březen 29, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 29, 2015 Klapka je fungl nová origo VDO koupená minulý pátek :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
squirrelcze Odesláno Březen 29, 2015 Sdílet Odesláno Březen 29, 2015 Občas se stane, že i nový díl je rovnou ko. Pro ověření můžu zapůjčit klapku na vyzkoušení, kdyžtak SZ. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JacobHot Odesláno Duben 3, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 3, 2015 Zdravím všechny zde přítomné AEEčkáře. Dnes jsem dal do auta klapku kterou mi zapůjčil squirrelcze ,moc děkuji. A ani s touto klapkou se stav vozu nijak nezměnil takže příčinu KLAPKA škrtám ze seznamu. Už nevím co s ní dělá pořád to samé. Po startu vyletí otáčky na 2000 a vystoupají až ke 3000 a po chvilce spadnout. Toto je za teplého motoru. Při studeném je drží dokud se lehce neohřeje pak až jdou otáčky dolů. Děkuji Všem za rady a tipy :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
squirrelcze Odesláno Duben 3, 2015 Sdílet Odesláno Duben 3, 2015 Tohle jsem slyšet nechtěl, jinak rádo se stalo. V tuhle chvíli bych se poohlédl po jiné ŘJ motoru na půjčení, všechno ostatní už jsme myslím vyloučili. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JacobHot Odesláno Duben 4, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 4, 2015 Jop mám to v plánu :) ale ještě zkusím zajet přímo do MB do škodováckýho servisu:) popřípadně aby mi zkusili přehrát software ŘJ :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JacobHot Odesláno Duben 20, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 20, 2015 Tak je to vyřešený :) v Havexu v MB byl seřízen předstih a provedeno ZN pomocí origo diagnostiky. Předtím bylo prováděno univerzální diagnostikou a to prostě neprošlo ani v daném servisu se do toho s uni diag nemohli dostat tak jak bylo třeba. Takže problém zvyšování otáček po startu je vyřešen. Ovšem přetrvává jiný problém a to ten že po zapnutí jakéhokoli spotřebiče začnou kolísat otáčky a podle odběru elektřiny kolísají víc nebo míň (přímá úměra) takže jsem dostal kontakt na elektrikáře a snad ho v pátek stihnu :) Děkuji všem co se podíleli na řešení tohoto problému J.H. a Kokta :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TomášT Odesláno Duben 23, 2015 Sdílet Odesláno Duben 23, 2015 Jo tak...ony ty neorigo diagnostiky stojí občas za prd...pak člověk vymění půl auta a přitom stačí tak málo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JacobHot Odesláno Duben 25, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 25, 2015 Jop přesně tak :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest subzero8605 Odesláno Červenec 10, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2015 zdravím také mam zajmaví problem při sešlaplém plynu tahne do 4500. ale jak ho povolím tak přeslane pouštět palivo a pusti ho až pod 3000. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JacobHot Odesláno Červenec 15, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 15, 2015 Tak to nechápu co tím myslíš :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.