baxik Odesláno Únor 26, 2015 Sdílet Odesláno Únor 26, 2015 Zdravím, Prosímvás nevíte někdo z čeho jsou přesně udělané ty béžové sedačky co se davaly do OII? - To je celé kůže nebo to pod zadkem je látka? - Seděl jste někdo na tom - jaké to je? Mám strach do toho jít, že je to celé kůže a v létě na tom budu spocený jak dobytek. Prosím o zkušenosti. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Únor 26, 2015 Sdílet Odesláno Únor 26, 2015 Tie na fotke su latkove :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marian.marcin Odesláno Únor 27, 2015 Sdílet Odesláno Únor 27, 2015 Koža alebo látka všetko je to v tej farbe náchylné na zasvinenie a problematické na čistenie a na kožu v lete sadať oblečený lebo spotený sa na to prilepíš a pot tej koži veľmi neprospeje.Na fotke je látka ako povedal Kyselinka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Únor 27, 2015 Sdílet Odesláno Únor 27, 2015 (upraveno) Ale vo vseobecnosti sa blede kozene lepsie cistia, ako latkove. Dalsia vec je bledy koberec, to bude zasvinene a skarede...zalezi kto sa o to pred tym staral a ako. Celokoza je klasika, v lete horuca (hlavne cierna) a v zime ladova, no vyhrevy sa s tym dobre popasuju....len v lete je to problem trosku. P.S: mam pocit, ze blede sa robili len celokozene, alcantara sa davala len na cierne...ale opravte ma ak sa mylim. Upraveno Únor 27, 2015 uživatelem Kyselinka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SirMike Odesláno Únor 27, 2015 Sdílet Odesláno Únor 27, 2015 Alcantara byla i v Ivory interieru... Tedy kombinace kůže/Alcantara/umělá kůže. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Huba73 Odesláno Únor 27, 2015 Sdílet Odesláno Únor 27, 2015 (upraveno) Svetle kožené sedačky sa nezohreju v lete ako čierne. Bezove sedacky latkove mam aj s tapecmi.Keby bol zaujem. Upraveno Únor 27, 2015 uživatelem Huba73 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Napster Odesláno Únor 27, 2015 Sdílet Odesláno Únor 27, 2015 Pustis klimu a bez problemu i na celokuzi. Mel jsem jak cernou tak ciste bilou. Navic se to cisti daleko lepe jak latka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
baxik Odesláno Únor 28, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 28, 2015 No kupuju O2 prave s tím béžovým látkovým interiérem. Auto je super, ale z té béžové, ač je to pěkné, tak jsem trošku nešťastný, páč s dětma to brzy bude celé od bahna a čokolády ;) Uvažuju o tom koupit nové potahy aby se to dalo rozmně prát, ale nevíte zda nové potahy příliš nesníží účinnost výhřevu sedaček? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marian.marcin Odesláno Březen 1, 2015 Sdílet Odesláno Březen 1, 2015 Nene no problemo, 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marian.marcin Odesláno Březen 1, 2015 Sdílet Odesláno Březen 1, 2015 Nechcem Ťa odhovárať od toho svetlého interiéru,žeby sa mi nepáčil ale zhodou okolnosti som minule presne takú svetlú a pekne zaprasenú Oktavku tepoval 5 hodín tak keď to budeš chcieť mať čisté tak to pôjde do peniažok. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
plasis Odesláno Březen 1, 2015 Sdílet Odesláno Březen 1, 2015 Mám světlý látkový interiér a nemůžu si stěžovat. Vše je o tom, jak se k tomu hodláš chovat. Vzadu vozím malou, a v poho. Jen jsem pro jistotu na sedačku hodil deku (pod dětskou autosedačku). Viděl jsem ale i hodně zdevastovaný auto, ty fleky bych snad ani nikomu nepřál vidět. On tmavý interiér taky není žádný zázrak... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marian.marcin Odesláno Březen 1, 2015 Sdílet Odesláno Březen 1, 2015 Zašpiniť sa dá všetko , ono tú špinu dosť vidno aj na tej tmavej to máš pravdu stačí to poliať vodou nechať uschnúť a fleky sú na svete. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Toner254 Odesláno Červen 19, 2016 Sdílet Odesláno Červen 19, 2016 Svetle kožené sedačky sa nezohreju v lete ako čierne. Bezove sedacky latkove mam aj s tapecmi.Keby bol zaujem. mas prosim ta este tie bezove sedacky a interier? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.