Přejít na obsah

baxik

OctaviaClub
  • Počet příspěvků

    45
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

540 zobrazení profilu

baxik's Achievements

0

Popularita

  1. A můžeš alespoň řádově nastřelit cenu? 5, 10, 15..? Ať mám alespoň představu na kolik to zhruba vyjde (ten ACC popřípadě PCC).
  2. Dík za info. To teda budu asi muset pockat do konce roku nez mi skonci zaruka, jinak bych zajem mel. Na kolik to tak vyjde? A jde udelat tam i ten prediktivni? To bych se pak rád zastavil. - uměl bys kdyžtak dodělat i kamery? tzn. parkovačku do madla + nějaký napájecí drát k zrcátku pro předek? Kde vlastně sídlíš?
  3. Zdar, Mám Octavia 3 Combi 2019 a v infotainmentu vidím, že to má Front Assist, ale nemám tam adaptivní tempomat. Podle toho co jsem se dočetl tyhle dvě věci jsou normálně součástí jednoho paketu, tak si řákám, že by ten ACC teoreticky mohl mít přípravu a nemuselo by to už být tak drahé dodělat. Auto je ale ještě v záruce, takže to budu muset řešit přes autorizák. Je to v tomhle případě realizovatelné? Kolik to tak může stát - zda o tom má cenu uvažovat? -- co prediktivní tempomat - dá se do Octavia 3 vůbec oficiálně dát nebo to je jen pro Superby?
  4. Normálně bych sem napsal zkušenosti s rádiem co jsem před pár měsíci objednával na Ali, ale nakonec to dopadlo tak, že jsem koupil novou škodovku 😄 Ze zkušeností bych ale čel do Isudaru - má dobrou podporu a kompatibilita s palubními systémy je na velice dobré úrovni. Objednal bych to klidně z Ali, skladu z německa. Verze to co psal tomdlouhan (pokud ji tam ještě mají) Co se týče jazyka, tak to jede na androidu a čeština tam je prakticky vždy, akorát po některých "skrytých" nastaveních se musí provést reset, který hodí nastavení zpět do angličtiny a musí se to znovu přepnout. Ohledně USBčka, tak co vím tak Isudary to ve většině modelů co jsem viděl normálně podporují, ale musíš mít flashku naformátovanou ve FAT32
  5. Super, dnes to nejspis objednam. - Na ten ramecek se mi cekat fakt nechce - s tim jak to ted chodi z Ali, tak na to muzu cekat i pul roku. Klimu mam automatickou + ovladani na volantu. Muzes prosim potvrdit ze ten ramecek je TENTO ze bych ho koupil u nas. S GTW snad problem nebude, mam klasicky 1Z (elegance) z 2008. Tak snad to bude OK.
  6. Dík, vypada dobre. Na Ali objednávám pravidelně, takže bez problému. Akorát jestli mi ještě můžeš říct - potřebuju nějaký rámeček nebo tak něco nebo to tam jde do předfaceliftové O2 namontovat tak jak to je? A pak ještě jedna věc - podporuje ti to všecky ty věci z jako senzory, informace o nedovřených dveřích apod. to co normálně vidím na "stream" radiu teď?
  7. Abych se priznal, tak jak loni prisel COVID tak jsem se k tomu nakonec nerozhoupal pac jsem resil kjine priority, navic ten prodejce se ani neozval a ja to pak uz neresil. Nicmene, pokud jste nektere z tech velkych 2din dotykovych s rameckem ktery sedne do oktavy kopili, dejte vedet, klidne to taky koupim. Puvodne jsem planoval TOTO ale nemel jsem tu odvahu to vzit pac jsem si bebyl jisty ze mi to tam nekdo zvladne fakt namontovat. Ten Svazek je bomba j urco taky budu chtit externi mic at muzu pouzivat v poho hands free - nemas nahodou na tohle odkaz?
  8. Jojo, to jsem udelal, cekam na odpoved 🙂
  9. Super, dík moc. Prvně musím zjistit zda tam vůbec nějaký MIC je nebo tam je jen žebrování pro srandu králikům. Utěch rádií bohužel nedávají moc info, takže krom toho že vidím vstup pro MIC na obrázku se víc nedozvím. Ideálně pokud by byl nějaký ještě vzádu abych to mohl kdyžtak napojit. 🙂
  10. hado>> dík moc za radu.Ještě bych se chtěl zeptat ohledně mikrofonu. Máš MIC někde vyvedený aby bylo rozumět při telefonování? Koukal jsem že tam je vstup pro MIC ale nechce se mi tam tahat nějaký další drát z venku - jak se to řeší? Nebo má radio ten MIC příjem OK že to není potřeba? Já dokonce měl pocit, že do Octavia II před facem s tím stream radiem dokonce mikrofon montovali - ale nikde to nevidím - většinou to bývalo někde na sloupku u stropní lampičky - nevíš kam to montovávali abych to okouknul?
  11. Ahoj, Plánuji také pořídit radio z Ali, konkrétně TOTO (chěl jsem původně s rozlišením 1280x720 ale to jsem pro octavii našel jen s DVD což nechci) Chci to jako výměnu za Stream do předfaceliftové Octavia 2. Tomdlouhan>> Chtěl jsem vzít to co jsi uvedl výše ale nemají tam zasílání z německa. Ale jinak krom jiného dizajnu vypadají stejně - nebo tam vidíš nějaký zásadní rozdíl? Měl bych ale na tebe prosím pár otázek pokud můžeš zodpovědět: 1) V popisu píšou 1DIN ale podle obrázku to je 2DIN? To je jen špatný popis? U toho rádia cos dával výše to vypadá stejně? 2) Stačí mi pro moji oktávu teda jen tohle rádio + rámeček k tomu? Nebo měl bych ještě něco k tomu přiobjednat? (nějaký externí mic který se musí někam vyvést kvůli kvalitě handsfree, nějaké dráty pro napojení na ovládání z volantu apod?) 2) Když se to posílá z německa, musí se ještě platil za clo nebo tím že to odešlou ze skladu z německa už tohle nemusím řešit? Dík moc za odpovědi i za tvé předešlé posty - hodně mi to pomohlo se rozhoupat do toho jít a nepřeplácet někde za columbus nebo tak něco.
  12. Zdravím, Neřešil jste už někdo zabudování ovládání garážových vrat na nějaké tlačítko např. na volantu? Mám dálkový ovladač, otvírání klasických 868MHz, ale nebaví mě to pořád někde v autě lovit. Uvažoval jsem, zda by nebylo možné vysílač někam zabudovat a nechat to například na nějakém tlačítku na volantu či jinde. Uměl by to někdo? Popř. pokud existuje již nějaké std. řešení, rád se nechám poinformovat.
  13. Zdravím, Jak mohu na dálkovém ovladači otevřít/zavřít okna? (orig 3tl, OII, elegance). Synovi se to nějak povedlo když si s ovladačem hrál. V návodu je to zmíněno jako "ovládání oken", ale jak to provést to se tam nepíše. Můžete mi někdo říci jak se to tím ovladačem udělá? Jsou tam i jiné "skryté" funkce (co je v komfortce všechno aktivované to nevím) Dík moc za info.
  14. Dík moc za odpověď. O víkendu ho tam jdu dát.
×
×
  • Vytvořit...