ccdeny Odesláno Březen 1, 2015 Sdílet Odesláno Březen 1, 2015 Ahoj kluci potřebuji znát váš názor. Loni v září mi umřela moje 81kw kůli blbečkovi kterej musel nutně psát sms a nedal mi přednost. Nyní chci koupit O2 a nevím jaký motor zda 1,9 (BLS,BJB,BXE) nebo 2,0 (BKD,nebo BMM) Auto si chci nechat a postupně si ho dávat do cajku-vždyť to znáte. Moje otázka zní: 1) do jakého motoru jít-který má předpoklad největší výdrže(je mi jasný že záleží jak bylo pečováno o motor předchozím majitelem) 2)Pokud to bude dovoz tak z jakého státu raději ne Málem bych zapomněl můj rozpočet je celkem 150tKč tak auto chci koupit do 130tkč a 20tkč chci nechat na počáteční servis Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Březen 2, 2015 Sdílet Odesláno Březen 2, 2015 (upraveno) I zde se už samozřejmě řešilo ;) http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=27114 Upraveno Březen 2, 2015 uživatelem šulda Odkaz ke komentáři
ccdeny Odesláno Březen 2, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 2, 2015 Diky, otázku jsem přesunul tam-nechápu jak jsem to mohl přehlédnout Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky