Guest Milivoj91 Odesláno Březen 3, 2015 Sdílet Odesláno Březen 3, 2015 Zdravím, doufám že tady nic takového není, ale mám problém se svou OII. Při jízdě se mi stává , že zakolisají otáčky a vypne motor poté nejde nastartovat. Po cca pul hodině nastartuju a jezdím normálně. První diagnostika odhalila asi 20 chyb a podrobnějši hledáni neodhalilo nic tak vše vymazali a řekli že problém je v SW tak mi přehráli sw s tím že teď to bude v pořadku. Nebylo, ale po chcipnuti motoru jsem hned nastartoval a dojel zpet do servisu kde nasli uz pouze dve chyby a to brzdovy system a komfortní jednotka. Tak se tedy ptám nemáte někdo zkušenost s tímhle problemem? Dekuji 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Březen 3, 2015 Sdílet Odesláno Březen 3, 2015 Bez podrobnejsieho vypisu z diagnostiky ti asi nikto moc nepomoze. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Milivoj91 Odesláno Březen 3, 2015 Sdílet Odesláno Březen 3, 2015 Ja vím jen mě napadlo jestli se s něčím podobným někdo nesetkal. Bohužel jsem v UK takže jen tlumočím co mi řekli v servise. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
feki Odesláno Březen 9, 2015 Sdílet Odesláno Březen 9, 2015 mozno cidlo na vysokotlakej palivovej rampe? ale urcite by to vypisalo nieco zmysluplne... nam to blbo podobne ze islo neslo a toto bola pricina, zanesene cidlo... ale matne si spominam ze to tiez nejak prv nic zaujimave nepisalo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.