italik Odesláno Březen 8, 2015 Sdílet Odesláno Březen 8, 2015 Chtel bych se zeptat na plastove lemy blatniku. Zacaly mi reznout lemy zadnich blatniku,v zime jezdim po cestach ,kde se pouziva posypovy material. Musim to nechat opravit coz nebude asi levna zalezitost.Mam si tam dat potom plastove lemy? Nebo je to jen vyhozeni penez 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milis258 Odesláno Březen 8, 2015 Sdílet Odesláno Březen 8, 2015 Pod těmi lemy plastovými to bude dle mě reznout ještě rychleji, sůl a zbytek bordelu pod tím bude jen lépe držet. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Čudlo Odesláno Březen 9, 2015 Sdílet Odesláno Březen 9, 2015 Vyhodené peniaze. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
italik Odesláno Březen 21, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 21, 2015 Jeste se chci zeptat,jestli lemy mam nechat opravit hned coz zaplatim dost penez a myslim ze to do dvou let vyleze zas nebo to nechat a az to bude neunosne nechat vymenit celej dil??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marian.marcin Odesláno Březen 21, 2015 Sdílet Odesláno Březen 21, 2015 Podla mňa sa to dá zachrániť a nečakať s tým, pokiaľ to nieje hlbková hrdza len nech to neodserú v servise lebo potom to bude tak ako hovoríš - po dvoch rokoch vyhodené peniaze. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
italik Odesláno Březen 22, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 22, 2015 Hned zejtra s tim zajedu domluvit termin,stejne bych se na to nevydrzel koukat. ono to bylo nez jsem to koupil tuknuty, Opravovali to ve Skoda servis v Bruselu a vydrzelo to 5 let.A jeste u nas v zime ten štěrk. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marian.marcin Odesláno Březen 22, 2015 Sdílet Odesláno Březen 22, 2015 Ked to bolo už opravované ani sa nečudujem oni to pred gitovaním obrúsia na holý kov a zinok je v prdeli a pani hrdza má dvere otvorené. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
italik Odesláno Duben 1, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 1, 2015 To presne dnes rikali,v lakovne. Mam to pristavit zacatkem kvetna. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.