jardap007 Odesláno Červenec 9, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2015 kde máš středový pokličky na kolech? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Červenec 9, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 9, 2015 nemůžu je nikde sehnat :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Červenec 9, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2015 aha já jsem toho všimnul až ted že je nemáš. No ty něco seženeš ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Červenec 9, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 9, 2015 Snad se něco najde ale nijak na to nespěchám, jsou teď důležitější věci ;) ale tak jako kdyby někdo věděl o sadě pokliček ultimate tak je samozřejmě beru! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
312 Odesláno Červenec 12, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2015 Ahoj Adolfiku skoda ze jsi odjel mi sme dnes na Hnacov prijeli a budem tu tyden a vcera si potkal kdyz si odjizdel modrou combi octavku II. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Červenec 12, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 12, 2015 jaaj tak to je skoda ze to vyslo takhle blbe :( jojo tu dvojku jsem potkal na vratnici a rikal jsem si pekna okta to by mohl bejt nekdo z fora a taky ze jo :D mohli jste se tedy alespon zastavit na kus reci kdyz uz jsme se takhle potkali :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Červenec 17, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2015 Dnes jsme Tě s přítelkyní asi potkali kolem půl osmé večer na Kladně pod autobusákem, jel si směr Švermov :) trochu si tam kličkoval, ale ta silnice je tam hrozná. Jinak pěkný a čistý to máš a ta barva je moc hezká i přítelkyně chválila 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Červenec 17, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 17, 2015 jojo to jsem frčel z práce :D tam se jinak jet nedá, řekl bych nejhorší část Kladna! Já si bohužel nevšiml ale měl si mávat a zaregistroval bych :D Dáme nějakej sraz někdy ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Červenec 18, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2015 jo to je fakt ;) jen sem se stačil pokochat autem a kouknout, kdo to řídí, ale mávat už ne :D jo klidně můžeme dát někdy někde sraz, alespoň ti to okouknu zblízka ;) ale počítej, že mě budeš muset povozit, zajímá mě, jak 1.8 20V jede ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Červenec 18, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 18, 2015 Na umělecké dílo se má koukat z dálky :D jojo mužem něco spáchat :) příští týden jede snad konečně na opravu víčka nádrže takže zase by mohla vypadat o trochu líp :) 1.8 20v nejede :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Červenec 19, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2015 No já na dálku hůř vidim, takže bych viděl možná tak hnědou tečku :D tak se někdy domluvíme a ať Ti oprava víčka klapne ke spokojenosti ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Červenec 21, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 21, 2015 Dnes probehl mensi sraz s clenem haiti, suprove jsme pokecali a i stihli vyfotit ty nase krasavice :) jen nevim proc ale ta moje okta pusobi na fotkach hrozne mala :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
haiti Odesláno Červenec 21, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2015 Bylo fakt skvěle!!! Tvoje octa je sice malá ale hezkčí jak na fotce :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DannyOrság Odesláno Červenec 21, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2015 Máš angličáka :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
desos Odesláno Červenec 21, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 21, 2015 ta hneda metaliza je paradni :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Červenec 21, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 21, 2015 ale nevim jak je mozny ze na fotkach vypada takova mala :D jinak diky barva je to paradni ale strasne nevdecna... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Červenec 22, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 22, 2015 kluci nevite nahodou nekdo jestli se jeste daji nejakym zpusobem sehnat nove plexi k prednim svetlum? mam je uz dost KO a nevypada to hezky.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Červenec 22, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2015 Někde jsem je viděl ale spíš se prodávají cele světla to me sere taky je potřebuji už mi žloutnou :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Červenec 22, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2015 Tak koukam,ze se nam rozrusta pocet clenu v nasem okoli co Adolfiku? Kde bydli Haiti? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Červenec 22, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 22, 2015 jarda: kde jsi Je viděl? Já je chci! :D jojo alespon nekdo tu v nasem okoli je :) bydli par km ode me od prace ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DannyOrság Odesláno Červenec 22, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2015 To dělá ta barva že je tak naleštěná :) odráží se od ní všechno okolo a splýva do okolí :) Jinak až seženeš nové plasty tak davej odkaz :D beru to taky :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAAF_96 Odesláno Červenec 24, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2015 Já taky!! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Červenec 24, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 24, 2015 Tak prej nic, nikde na prodej jsem je nenašel :( jedině že by je měl někdo nasyslený doma ale tomu moc nevěřím :D takže jediný řešení je asi koupit ty nejlevnější čínský světla a vzít si z nich plexi... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAAF_96 Odesláno Červenec 24, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2015 V nejbližší době musím na vrakáč pro pravé světlo co jsem nabuřil :/ Ale přemýšlím jestli vzít jen to jedno nebo rovnou obě ať není jedno např. více zašlé... Jinak ty plexi by nestačily vyleštit? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Červenec 24, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2015 Nevím jaky je ma Adolfik ale ono žloutnou a zevnitř popraskaj tudíž to rozlestit nejde ja jsem to uz dělal a stejne byly matne hnusný :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Červenec 24, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 24, 2015 ano, plexi se dají rozleštit tak že to pak nerozeznáš od nových světel - už jsem takto udělal desítky světel a většinou to vyšlo ale u těchto je to jak říká jarda - jsou už popraskané tak že to ani zevnitř nejde, zkoušeli jsme to s Milošem když jsme ty světla měli rozdělane a i když je povrch z obou stran krásně hladký tak stejně je tam vidět taková ta popraskaná struktura.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Červenec 24, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2015 To je to že škodovka chtěla ušetřit a dala plast.. kdyby se držela u skla jako před face u Laurin bylo by to jednodušší 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Červenec 24, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 24, 2015 všechny auta mají už plast ;) je to míň nákladné na výrobu, lehčí jak sklo a hlavně se ti nerozsype na milion střepů.. každopádně jestli se mi nějakým způsobem povede nové plexi získat tak je buď fouknu lakem nebo je polepim průhlednou fólií :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Červenec 24, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2015 Ja mam v planu koupit nove obaly aspoň a jak říkáš caknou lakem... měl jsem to udělat hned co jsem je měl :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Červenec 24, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2015 @Adolfik: ohledně plexi na světla zkus napsat uživateli marena tdi, před časem je tu prodával. Třeba má ještě něco skladem nebo by o někom kdo má mohl vědět ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.