Adolfik Odesláno Březen 18, 2015 Sdílet Odesláno Březen 18, 2015 Ahoj, už celkem dlouho pročítám toto forum a dnes jsem se rozhodl přispět do zdejší stáje dalším kouskem Začátkem února 2014 jsem prodal své předchozí auto Fiat Bravo 1.4 a jelikož jsem vždy chtěl Octavii tak volba byla jasná. Bohužel moc peněz nebylo (student) tak byl výběr dosti zúžený ale co někdy v polovině února jsme přivezli tuhle chudinku :) a teď něco k autu: Motor: 1.8 20v 92kw Při koupi najeto 234xxxkm Barva: Hnědá metal tmavá 9200 Výbava: taková ta klasická předfaceliftová jako 4xel. okno, centrál, el. šíbr, ABS, pal. PC atd... Jinak technicky auto bylo celkem ok, motor běžel velice hezky a kultivovaně a podvozkově to taky šlo. po vzhledové stránce už to však bylo horší viz. fotky :lool: Jinak za ten rok co ji vlastním proběhlo mnoho oprav a úprav takže na začátek dám foto auta po koupi a postupně budu dávat příspěvky co se na autě měnilo, upravovalo, předělávalo. Budu samozřejmě rád za každý názor a snesu i kritiku takže jen do mě :D Doufám že se mi podaří sem mezi vás zapadnout a uvidíme se taky na nějakém tom srázku. díky za přečtení a teď tedy dám ty fotky :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michael_U Odesláno Březen 18, 2015 Sdílet Odesláno Březen 18, 2015 Vitej, konecne nekdo se stejnym motorem jak mam ja, nebudu tu sam :D tak hodne stastnych km bez nehod a drzim palce s upravama :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Březen 18, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 18, 2015 Tak začínáme: face zadní světla, kola, face předek Pak jsem se pustil do interiéru takže všechno ven a sehnal jsem za dobrej peníz béžovej elegance plus samozřejmě face palubka ale stále to ještě nebylo ono :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Březen 18, 2015 Sdílet Odesláno Březen 18, 2015 Vítej jentak dal CVJ - chomutov ? jestli ano tak se to nějak začína rozrůstat kolem Mostu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Březen 18, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 18, 2015 Díky moc za přivítaní ;) Michel_U: fakt? a jak jsi s ním spokojený? já maximálně opravdu nad mé očekávání jede to celkem svižně a dá se dostat na spotřebu kolem 6ti litrů což je na 1.8 víc než slušný ciimaa: nene auto jsem přivezl z Chomutova a půl roku jsem se dokopával k tomu to dohlásit. teď už je vše jak má a auto vlastním i papírově. Jo a jinak jsem z Kladna je tu někdo z okolí? jak je vidět na prvních fotkách auto jsem koupil snížené a ten podvozek se celkově nechoval vůbec dobře takže následovala koupě nových pružin a tlumičů ale když jsem to dal všechno na auto celkem jsem se zděsil jeho výškou jinak prachy na lak předku nebyli takže na kapotu se dočasně nalepil karbon - vím že je to děsné ale jezdil jsem s tím skoro rok 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michael_U Odesláno Březen 18, 2015 Sdílet Odesláno Březen 18, 2015 ze zacatku jsem se trochu bal te spotreby,ale jak se s tim clovek nauci jezdit,tak je to paradni. Na delsich trasach mam standartne kolem 7 litru a to nijak moc na spotrebu nejezdim. A kdyz je potreba tak je to svizne az az, takze za me spokojenost :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Březen 18, 2015 Sdílet Odesláno Březen 18, 2015 Pěkná oktávka, hezky si ji změnil ;-) ten béžovej interiér je luxusní. Jen ty předface budíky to trochu kazí, ale to je detail. Jinak jsem kousek od Slanýho a na Kladně jsem často, nákupy, rock'n'roll atd...:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Březen 18, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 18, 2015 Pak se během roku 2014 postupně zkompletoval interier a to v podobě černého koberce,face budíků,těsnění dveří z lauriny, řadička sup II, RS pedály, loketka, výměna provrtaného středového panelu (dodnes nechápu že jsem ho vůbec sehnal a to byl za kilo :D dále se dělal běžný servis v podobě brzd,předních ložisek, asi 2x olej a všechny filtry, semtam nějaký ten čep a nějaká ta žárovka jinak se jen jezdilo a na úpravy nebyl čas ani peníze kocka87: díky díky, no pokud býváš často na Kladně tak nějaký ten srázek musíme určo někdy uskutečnit a neboj face budíky jsou dávno na místě ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Březen 18, 2015 Sdílet Odesláno Březen 18, 2015 Takže interiér už je komplet :) Jinak není problém se někdy domluvit a dát menší sraz ;) ale nejdřív to musim trochu umejt, abych nedělal ostudu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Březen 18, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 18, 2015 začal rok 2k15 a mne trochu hráblo a okta dostala plno nových věcí: RS Nárazník, face lištu na kufr, Kola r18 s pneu 225/40, pevný podvozek TA technix 45/35, maska do klavíru, folie na přední blinkry a konečně předek do laku PS:ten RS znáček v přední masce poprosim nekomentovat ale moc se mi tam líbí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Březen 18, 2015 Sdílet Odesláno Březen 18, 2015 Za me dobry. Mas starej nebo novej motor. Ja mel ten novejsi a 7 let jsem si jen uzival jezdeni. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mix Odesláno Březen 18, 2015 Sdílet Odesláno Březen 18, 2015 To je prostě paráda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Březen 18, 2015 Sdílet Odesláno Březen 18, 2015 Pekna promena! Jinak ja jsem z Lan takze kdykoli neni problem :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Březen 18, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 18, 2015 Díky kluci :-) jinak motor mám ten novější s plastovym sanim a přesně jak říkáš ten motor je prostě držák! Joo tak to koukám že kladenskej sraz je určitě třeba! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pulsik Odesláno Březen 19, 2015 Sdílet Odesláno Březen 19, 2015 Hezká proměna! :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Březen 19, 2015 Sdílet Odesláno Březen 19, 2015 vítej pane, zapracoval si na tom fakt parádně, proměna proti první fotce je neskutečná, moc se ti to povedlo, chválím ! krásně přestavené ošklivé kačátko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Erin Kane Odesláno Březen 19, 2015 Sdílet Odesláno Březen 19, 2015 ahoj, vítej a chválím, auto se proměnilo k nepoznání za tu dobu. Moc pěkné. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Březen 19, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 19, 2015 Díky moc opravdu mám radost že se líbí jinak dnes jedu pro další vecicky takže pokud to klapne tak večer dám fotky + nějaké lepší fotky auta co mám ve foťáku :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Březen 19, 2015 Sdílet Odesláno Březen 19, 2015 Nádherná práce ! Opravdu krásná proměna ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Březen 19, 2015 Sdílet Odesláno Březen 19, 2015 Po dlouhé době se podívám na fórum a opravdu si ji moc pěkně předělal a poladil. Ty kola nejsou zrovna můj šálek, ale sedí tomu docela. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 19, 2015 Sdílet Odesláno Březen 19, 2015 Vítej mezi náma, musím říct, že ta octa hooodně prokoukla a jde vidět, že se opravdu dobře staráš, jen tak dál a ona ti to určitě vrátí bezproblémovým provozem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Březen 19, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 19, 2015 Tak dneska se zase něco málo nakoupilo a to origo RS nárazník a výfuk s koncovkou OII RS . Původně jsem tedy chtěl koncovku OI ale bohužel jsem nesehnal tak uvidíme jak to bude vypadat a kdyžtak se pak sežene a vymění Jinak tedy opět moc děkuji za chválu opravdu si toho moc vážím :) Přidávám várku aktuálních fotek ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Březen 19, 2015 Sdílet Odesláno Březen 19, 2015 :palec: krasavice 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 19, 2015 Sdílet Odesláno Březen 19, 2015 I ty koncovky z OII budou octě hodně slušet, už se těším, až to budeš mít na autě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Březen 19, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 19, 2015 košin:dííky! ;) Konny:to mi povídej těším se jak malej jinak příští týden vezu nárazník lakýrovi takže někdy začátkem dubna bude vše na autě ještě si dovolím představit druhého mazlíka kterého jsem nedávno pořídil :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 19, 2015 Sdílet Odesláno Březen 19, 2015 Tak to ti věřím, že se těšíš jak malej kluk :D , jinak máme oba stejnýho mazlíka, pokud nevadí, tak sem dám fotky mého mazlíka, kterého mám po dědovi ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladis Odesláno Březen 19, 2015 Sdílet Odesláno Březen 19, 2015 Nádherná okta, oproti prvním fotkám fakt neuvěřitelná proměna Ta barva nemá chybu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Březen 20, 2015 Sdílet Odesláno Březen 20, 2015 Tuhle hnědou metlu měl kdysi Vaša, taky pěkně v RS stylu. Je to nádherná barvička a spolu s béžovým vnitřkem - luxus! RS koncovky budou super ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Březen 20, 2015 Sdílet Odesláno Březen 20, 2015 Já ji měl taky na kombíčku, jen bez RS stylu..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Březen 20, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 20, 2015 Paráda:-) užovky jsou prostě super a pěkná už se těžko shání tahle je po prvním majiteli a má najeto poctivých 35tkm s původními papíry a veškerými doklady od koupě i se serviskou :-) bohužel léta se na ní už taky podepsali takže postupně sháním karosarinu a bude se vyvarovat. Ladis: díky moc tvoje agave taky nemá chybu! martin: jojo vím na tu dobu jí měl perfektně vyladěnou! K temhle tmavejm metlám se ten béžovej interiér neskutečně hodí stejně jako k té tvé zelené je to taky bomba :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.