Přejít na obsah

Hnědá metla

Doporučené příspěvky

S tim ani nepocitam je to starsi auto :) Bys mi pripadne rekl co je jeste treba udelat, proto si chci nechat rezervu, svoji mam od podzimu a dal jsem do ni okolo 20tis, pred tim Felinu a tam 40 :D Vyvarebi kastle, celolak, podvozek brzdy motor po GO... Jen at si nemyslis ze by byla ve spatnych rukou :)

Odkaz ke komentáři

pan volal prvni a ma vazny zajem, musel jsem ho ujistovat ze mu ji do nedele podrzim protoze byl jak blazen a bal se se ji do ty doby prodam... pokud to z jakehokoli duvodu nedopadne tak jeste ma zajem Radim a pak vy :) a to nepocitam ze mi kazdou chvili zvoni telefon i pres to ze je v inzeratu uvedeno ZAMLUVENO. to ji prodavam fakt tak levne?

Odkaz ke komentáři
pan volal prvni a ma vazny zajem, musel jsem ho ujistovat ze mu ji do nedele podrzim protoze byl jak blazen a bal se se ji do ty doby prodam... pokud to z jakehokoli duvodu nedopadne tak jeste ma zajem Radim a pak vy :) a to nepocitam ze mi kazdou chvili zvoni telefon i pres to ze je v inzeratu uvedeno ZAMLUVENO. to ji prodavam fakt tak levne?

Ok, s tim se počítá :-) My budeme koukat i na další a kdyby něco a dostali jsme se na řadu, tak ať mi Milda napíše ;-) Ať víme co a jak ;-) Zatím díky hele :-)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...