Guest Jirkaaaa Odesláno Březen 19, 2015 Sdílet Odesláno Březen 19, 2015 Zdravím, mám trable s xenony. Při jízdě mi problikávají a často se stává, že i zhasnou. Nezhasínají zároveň. Nemá to žádnou závislost na čase či počasí (vlhkost, teplota....). Když vypnu motor, vytáhnu klíček ze zapalování a pak znovu nastartuji, světla se rozsvítí. Nevíte někdo co s tím? Dík za rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Napster Odesláno Březen 20, 2015 Sdílet Odesláno Březen 20, 2015 Kabel mezi startérem a vybojkou. Casto vypraska a neni to na nem videt. Nebo si menil vybojky a dal tam neorigo ty to taky delaj. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Berry- Odesláno Březen 22, 2015 Sdílet Odesláno Březen 22, 2015 Na to pozor, pokud máš neorigo výbojky, tak hned vyměň. Tak jak je napsáno výše dělají to ony. Já takhle odpálil trafa. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Jirkaaaa Odesláno Březen 23, 2015 Sdílet Odesláno Březen 23, 2015 Děkuji za odpovědi, právě že už jsem zkoušel snad všechno.Se sousedem jsme si prohodili komplet celé světlo,jemu moje zhasínalo, mně jeho ne. Usoudil jsem tedy, že je problém ve světle. Výměna výbojky nepomohla, poslední možnost byla řídící jednotka výbojek, tu jsem si objednal z bazaru od kohosi z bouračky i s kabelem, ale problém stále přetrvává....... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.