baxik Odesláno Březen 19, 2015 Sdílet Odesláno Březen 19, 2015 Zdravím, Zajímalo by mě co je a není považováno za skrytou vadu po koupi auta. V mém případě: Prasklý vysoušeč chladící kapaliny u OII 1.8TSI 2008. - lze to považovat za skrytou závadu? U tohoto typu je prý třeba koupit celý nový chladič nebo jde to nějak zalepit (doporučuje se to?) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Březen 19, 2015 Sdílet Odesláno Březen 19, 2015 myslíš asi klimu né? No,asi bych to za skrytou nepovažoval.Mohlo se to stát přes zimu a teď jsi na to přišel.je to běžná spotřební věc s určitou dobou životnosti a navíc se ví,že problematická. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
baxik Odesláno Březen 19, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 19, 2015 (upraveno) myslíš asi klimu né? No,asi bych to za skrytou nepovažoval.Mohlo se to stát přes zimu a teď jsi na to přišel.je to běžná spotřební věc s určitou dobou životnosti a navíc se ví,že problematická. Jojo, klima. Dík moc za názor. Jenom bych se ještě zeptal na 2 otázky: 1) Vzhledem k tomu, že u O2 před FL nejde vysoušeč vyměnit, bude se muset měnit celý chladič. Je možné tam montovat ten chladič z O2 FL, kde již ten vysoušeč v případě potřeby vymontovat jde nebo je s tím nějaká komplikace (a nedoporučujuje se to)? 2) V autorizovaném servise mi testovali tlak u klimy a nezjistili žádný problém. Ten prasklý vysoušeč mi diagnostikovali v jiném servise. Je možný abych měl ztráty kapaliny ve vysoušeči z důvodu praskliny, ale tlak byl zároveň v pohodě? Upraveno Březen 19, 2015 uživatelem baxik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cosby Odesláno Březen 19, 2015 Sdílet Odesláno Březen 19, 2015 Jestli tam jde z OII FL nevím ono záleží jaké byly ztráty a jak dělali test.Jestli jen klasicky plničkou tak ta to nemusela poznat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepa Kvapil Odesláno Duben 6, 2015 Sdílet Odesláno Duben 6, 2015 Chladič klimatizace O2 FL pasuje do O2. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
baxik Odesláno Duben 7, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 7, 2015 Chladič klimatizace O2 FL pasuje do O2. Dík moc za odpověď. O víkendu ho tam jdu dát. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.