Petas.1 Odesláno Březen 27, 2015 Sdílet Odesláno Březen 27, 2015 Nevíte někdo , jestli jde, a jak u OII Face nějak rozumněji nastavit spouštění ostřikovačů světel kódováním ? Mám to tak , ,že mi to při každém třetím ostříknutí oken ostříkne světla. To je docela zbytečné a navíc to zasere celé auto od kapoty, boků až po střechu, i zadek je oprskaný .Na černém autě je to doslova bomba, je to jako když potká v protisměru za deště kamion. To je uplně debilní spouštění. Ideální by bylo, když by si ty světla člověk ostříkl tehdy , kdy je to zapotřebí a kdy to sám chce . Nevíte někdo jak toto nějak líp vyřešit ?? :D Děkuji předem za tipy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarin Odesláno Březen 27, 2015 Sdílet Odesláno Březen 27, 2015 Taky sem to řešil a odpojil sem konektor od moturku ostřikovačů světel a mám klid Je to věc kterou vůbec nepotřebuju a hlavně to nezasira auto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jokir Odesláno Březen 27, 2015 Sdílet Odesláno Březen 27, 2015 Pokiaľ viem , tak táto funkcia v kódovaní BCM nieje , alebo ju nepoznáme . Je ešte dosť bajtov bez popisov , ktoré by to mohli poriešiť, nakoľko staršie BSG alebo komfortky to vedia ako aj novšie BCM z O3. Možno ferda25 vie viac ??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Březen 27, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 27, 2015 No já sem se o tom bavil s jedním známým z autoriz.servisu, říkal mi že by ten ostř.světel šel nastavit třeba až na každé 20 , nebo 30 ostříknutí okna. Nevím až do kolika se dá jít, ale to se mě zdá taky nepraktické. Spíš by bylo lepší kdyby se to dalo udělat delším podržením té páčky v nějaké poloze. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bandita Odesláno Duben 4, 2015 Sdílet Odesláno Duben 4, 2015 Mne to nastavovali v práci na VAS a ide to pekne nastaviť od 0 po 200 . Ja som nastavil každých 100 streknuti idú aj svetlá. Ale počíta sa to od každého nastartovania. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petas.1 Odesláno Duben 4, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 4, 2015 Tak to by možna aj šlo . Dat to třeba každé 30 nebo 40 stříknutí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.