Přejít na obsah

Nějaký zkušený clubák z Prahy západ na pomoc s aibagovým podvolantovým kroužkem

Guest Mara19

Doporučené příspěvky

zdar potřeboval bych někoho z okolí prahy západ který by mi pomohl s nasazením podvolantového kroužku nebo kdyby někdo chtěl poradit s přesným postupem kroužek funkční mám ale bojim se že nebudu v rovné poloze a nový se utrhne asi tak jako ten předešlý octava bez ESP

Odkaz ke komentáři
  • o 6 měsíců později...

zdar potřeboval bych někoho z okolí prahy západ který by mi pomohl s nasazením podvolantového kroužku nebo kdyby někdo chtěl poradit s přesným postupem kroužek funkční mám ale bojim se že nebudu v rovné poloze a nový se utrhne asi tak jako ten předešlý octava bez ESP

Ahoj, mám problém asi podobný, svítí kontrolka airbagu, na Vagu závada bočního bagu u řidiče nebo kroužku pod volantem. Spoje pod sedačkou jsou zkontrolovány, vypadá to na ten kroužek. Nevím jak vypadá a kolik stojí. Máš už nějakou zkušenost s jeho výmněnou, aby to nestálo raketu ?

Díky HonzaMk 602480019

Odkaz ke komentáři

Tam by žádná záludnost být neměla, ne? Prostě otáčet s ještě nenamontovaným kroužkem, najít středovou polohu, namontovat kroužek, volant, bag, vymazat chyby a hotovo. Kdyžtak mne kontaktuj v SZ.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...