Guest dr.lazlo Odesláno Leden 22, 2010 Sdílet Odesláno Leden 22, 2010 Ahojte všetci. Mám taký problém, že ked mi menili v Octávke autorádio za nové mp3kové, vybrali mi to staré a ja k nemu nemám kód aby som si ho mohol dať do Feldy. Nepochodil som ani u predajcu a v dokumentácii od auta nie je ani makke fň. Je nejaká možnosť zistit to podla serioveho čísla alebo nejako inak ? Dik Laco Inak Sorry, že som to šupol sem.....som to prehliadol. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Leden 22, 2010 Sdílet Odesláno Leden 22, 2010 rozdělat vypájet eeprom) do programátoru a pak složit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest maska Odesláno Duben 2, 2010 Sdílet Odesláno Duben 2, 2010 ahoj ja teda nevim ale ja jsem si kupoval radio od znameho a on zajel primo do skoda servisu tam jsi ho na 10 min pujcili a kod mu pak rekli tak ze jsem si ho mohl v klidu na monto vat ja :lool: jen mi nenaskoci pri otocenim klicku a to me se.. nevite nekdo co stim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Duben 2, 2010 Sdílet Odesláno Duben 2, 2010 správně zapojit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Duben 3, 2010 Sdílet Odesláno Duben 3, 2010 ma kody auto radia je jaký si key gen,kde z čísla radia se dá ten kód vygenerovat..někteří to umějí :-) já bohužel ne a pak samozřejmě správně zapojit :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Duben 25, 2010 Sdílet Odesláno Duben 25, 2010 na symfony žádná kalkulačka není 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.