Guest tsin Odesláno Duben 2, 2015 Sdílet Odesláno Duben 2, 2015 ahoj, koupil jsem o2 1,9tdi, 5q man. a dva dny na to zahadne zvuky, vydesil jsem se ze je to dvouhmota (a ani i nejsem jistej ze neni) ale.. nezdrave vibrace celeho auta: -pri prejezdu nerovnosti (kocici hlavy, vice der za sebou) nezavisle na otackach nebo spojce -pri podtocenem motoru (pouze 1000-1500rpm) obcas klepnuti na volnobeh kdyz si lehnu pod auto a zavergluju motorem s prevodovkou tak mi prijde ze to je od toho setrvaku (spojky, prevodovky, kliky), kdyz dam ucho na diry do frémy co jsou zespod tak je to slyset velice dobre tkz to bude nekde z tama?! (viz. videa v linku dole) klepani je furt stejne a vibrace se pripojujou ve vyse uvedenych pripadech tkz to asi bude od jedne veci.. zkousel jsem se zatazenou ruckou se rozjet na trojku- zadne zvuky.. ve zminenem stavu to chcipnou (dle rady na audiklubu) a tez zadne zvuky, necha projet lidi co meli ko dvouhmotu a konstatovali ze to neni ono ze se jim klepalo cele auto uz na volnobeh.. podvozek zkontrolovan na třesáku na stk a zadne nedostatky. v tahu nic nepocituju at uz v razeni nebo jinde, vyssi rychlosti tez OK. mam to jenom nacaty (dvouhmotu) nebo je to neco jineho? zitra vecer mam jet do italie s tim autem :D dik, Tom http://tomasrog.rajce.idnes.cz/oct2 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest tsin Odesláno Duben 13, 2015 Sdílet Odesláno Duben 13, 2015 jsem zpet z IT (2tkm) a zvuky jsou castejsi pri volnobehu a parkrat mi pri rozjezdu prislo ze spojka zabirala jinak nez obvykle, ale jinak nic,, nikdo nic? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.