VSemi Odesláno Květen 23, 2014 Autor Sdílet Odesláno Květen 23, 2014 Až se něco domluví dejte vědět...můžu prakticky každý víkend, když tak bych se zastavil...vzal bych radar ať je sranda,tak někde u silnice to domluvte :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mikk Odesláno Květen 27, 2014 Sdílet Odesláno Květen 27, 2014 LuTri: k tomu srazu, navrhni nějaký termín nebo dva, ať se můžou všichni vyjádřit zda by dojeli nebo ne :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LuTri Odesláno Květen 27, 2014 Sdílet Odesláno Květen 27, 2014 A co třeba 5.6. anebo 8.6. ?jedno je čtvrtek a pak neděle. Tak čekám na názory 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mikk Odesláno Květen 27, 2014 Sdílet Odesláno Květen 27, 2014 takže se hned vyjádřím, já bych mohl v tu neděli 8.6. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
napajedlak Odesláno Květen 27, 2014 Sdílet Odesláno Květen 27, 2014 8.6. Jedu na závody do vrchu ve Šternberku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LuTri Odesláno Květen 27, 2014 Sdílet Odesláno Květen 27, 2014 Napajedlak: Však ty na ten klub a srazy kašleš pořád :-Dmikk: Počkáme, až se vyjádří ještě někdo :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ričina Odesláno Květen 27, 2014 Sdílet Odesláno Květen 27, 2014 A už víte kde? Jinak jsem pro 5.6. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LuTri Odesláno Květen 27, 2014 Sdílet Odesláno Květen 27, 2014 No a místo vybrat..Zlín, Uh. Hradiště, Otrokovice, Luhačovice, nebo něco dalšího ? Asi to zvolíme podle většiny.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michael_U Odesláno Květen 27, 2014 Sdílet Odesláno Květen 27, 2014 Asi zas bude tezke se domluvit :-D ja pres tyden vetsinou su v praci a na vikendy jezdim pryc. Nikdy mon predem nevim,jestli budu moct nebo ne,takze si domluvte termin a ja bud dorazim nebo ne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ričina Odesláno Červen 7, 2014 Sdílet Odesláno Červen 7, 2014 Tak vidím, že se zase nic nedomluvilo. Moc nadějně to tu nevidím. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LuTri Odesláno Červen 7, 2014 Sdílet Odesláno Červen 7, 2014 Ono jako tady moc zájem o nějaký sraz, anebo setkání není ani zájem..tak je to těžko někomu něco vnucovat.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest redzed Odesláno Červenec 6, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2014 čau..taky jsem ze zlínska,kousek od uh. Z bílovic.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LuTri Odesláno Červenec 6, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2014 Pánové, je tady zájem o to udělat sraz vůbec ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tokokis Odesláno Červenec 6, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2014 čaute šak už niečo sa može zorganizovat mam to pomerne kusok takže ak bude dobry termin ukazal by som sa tiež 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michael_U Odesláno Červenec 7, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2014 Zdarec, tak ja bych rad dal zase nejaky sraz ale vetsinou pres tyden pracuju a o vikendu su nekde vyjety. Takze pokud se domluvi nejaky sraz,tak u me to bude spis o nahode,ze bych zrovna mel chvilku. A taky se budu asi stydet za moji oktavku :D bohuzel ted slouzi casto jako pracovni auto,takze nic moc stav. Snad aspon vy se o ne starate :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr163 Odesláno Červenec 8, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2014 Nazdárek všem, mi už jsme se domlouvali z Řičinou, ten je taky od KM, že bysme se jenom na pokec setkali v KM třeba u tesca.Tak jak se nějak domluvíme, dám sem vědět a kdo se bude chtět nezávazně přidat, tak bude vítán.Jde jenom si pokecat o čemkoliv. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ričina Odesláno Červenec 9, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2014 Co třeba zítra? Byl by zájem? Má být pěkně tak proč toho nevyužít. A ohledně té práce, nevím teda kde děláte, ale tipuju že od rána do noci tam nejste a ikdyby někdo dělal 12tky tak světlo je dlouho a nedělá mi problém se sejít i na večer. Je to sice narychlo, ale aspoň to zkusím. Stejně se tu nikdy nezavděčím všem a vždy se najde někdo komu daný termín nevyhovuje, ale s takovou by se tu neuskutečnilo nic. Pokud někdo má zájem tak sem napište nebo klidně i do SZ. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr163 Odesláno Červenec 9, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2014 Ahoj, zítra toho mám docela moc.Dojedu z práce,pojím, zbalím se a jedu dělat internet a ještě jeden překousaný kabel od psa vyměnit.Příští týden, můžu i dopoledne.třeba ráno v 9hod. ale nevím zase jak jsi na tom ty.A psals že na víkend jedeš mimo.Tj. i v pátek večer? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ričina Odesláno Červenec 9, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2014 Příští týden by nebyl problém, klidně i to ráno. V pátek už to nestihnu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr163 Odesláno Červenec 9, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 9, 2014 Ok, tak to necháme na ten příští týden ráno.Mě by to vyhovovalo tak v těch 9 hod. Aspoň vezmu v 11h. moju jak půjde z práce.Který den, si ještě upřesníme.Třeba podle počasí.Tak se měj, čao :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MirajZz Odesláno Září 6, 2014 Sdílet Odesláno Září 6, 2014 Chlapy sem dneska zitra a v pondeli ve Starym měste (uherskym hradišti) nekdo na pokec ? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tokokis Odesláno Říjen 8, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 8, 2014 keby mal niekto chut robime stretnutie kusok od cz hranic už v sobotu https://www.facebook.com/events/763359997054601/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LuTri Odesláno Listopad 20, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2014 Tož chlapy zdarec,dáme sraz ? Návrhy na místo a čas ? Nechám to na většině lidí co přijede.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ričina Odesláno Listopad 20, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 20, 2014 Já už čekal, že sem ani nikdo nenapíše :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LuTri Odesláno Listopad 21, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2014 Ale to né :D ..ty jsi pro KM, že ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mikk Odesláno Listopad 21, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2014 Zlín by byl asi nejlepší, je uprostřed celého kraje, ale záleží na ostatních. No já směnuju, takže s termínem je to těžké. Radši víkend nebo všední den? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ričina Odesláno Listopad 21, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2014 LuTri: tak většina je vás od UH, pár je nás od KM někteří možná ze Zlína, tak co třeba Otrokovice-kaufland? To by mohlo být pro většinu přijatelné ne? Navíc u toho nového kaufu by neměl být problém s místem. Jinak jestli víkend nebo přes týden je mi docela jedno, vždycky se najde něco, co to může překazit. Můžeme navrhnout třeba 2 termíny: jeden přes týden a jeden o víkendu a podle případných zájemců o sraz to zredukovat zase na jeden, ikdyž pokud jde o mě, tak dovalím klidně na oba ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LuTri Odesláno Listopad 21, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2014 LuTri: tak většina je vás od UH, pár je nás od KM někteří možná ze Zlína, tak co třeba Otrokovice-kaufland? To by mohlo být pro většinu přijatelné ne? Navíc u toho nového kaufu by neměl být problém s místem. Jinak jestli víkend nebo přes týden je mi docela jedno, vždycky se najde něco, co to může překazit. Můžeme navrhnout třeba 2 termíny: jeden přes týden a jeden o víkendu a podle případných zájemců o sraz to zredukovat zase na jeden, ikdyž pokud jde o mě, tak dovalím klidně na oba ;) Jo, ten Kaufland v Otrokovicích se mi líbí, co další? To s těmi termíny tady už jednou bylo :D , ale souhlas..nechal bych to asi na první týden v prosinci ? Ať je čas, kdyby si to tady někdo přečetl atd.. Zlín by byl asi nejlepší, je uprostřed celého kraje, ale záleží na ostatních. No já směnuju, takže s termínem je to těžké. Radši víkend nebo všední den? Já nechodím do práce na směny, ale když toho mám moc, tak to nejde se urvat.. Zkusíme něco vymyslet, aby se nás potkalo, co nejvíc ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ričina Odesláno Listopad 21, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2014 Právě s tím přečtením tady to vidím jako problém, protože moc členů tuto rubriku asi nenavštěvuje a hledání členů z okolí a následný kontakt je docela problém, protože v hledání nejde hledat podle kraje nebo okresu(nebo jsem na to nepřišel :D ). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mikk Odesláno Listopad 21, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 21, 2014 Jo u kauflandu v Otrokovicích není problém, já to mám zhruba stejně daleko do Uh, Otrok i Zl. Zrovna můžu teda napsat, že první týden v prosinci budu mít volno celý den 1. , 4. , 5. a 6. bych mohl jen dopoledne nebo odpoledne, navečer už ne. S termínem to bude asi těžké, aby to všem pasovalo. Mně je taky jedno, jestli víkend nebo všední den, jen musím mít volno.. Podle okresů ani krajů vyhledávat uživatele nejde.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.