Přejít na obsah

Spojka motorová

Guest T4YLOR

Doporučené příspěvky

Zdravím všechny a prosím o radu.Nefunguje mi motorová spojka anebo jen její ovládání.Nevím.Vklidu je spoj.pedál tak jak má být ale po nastartování se mi pedál sám propadne na podlahu a když ho ještě přišlápnu tak v něm ještě lehce škube.Stalo se mi za pomalé jízdy při přeřazování z trojky na dvojku a zůstal jsem trčet na kruháču.Nikomu bych to nepřál.Do této poruchy spojka fungovala bezvadně,zabírala od vrchu a vůbec neprokluzovala.Prostě žádné opotřebení ani abnormality nevykazovala.Vlastním Š OC-1, 1.8T 4x4, r.v. 2000 ,najeto 145 000km.Nevíte někdo prosím,čím by to mohlo být než ji odtáhnu do servisu? Díky. T4YLOR,Prostějov

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

No tak hochu ja jsem na tom samem :) mě se propadne spojka a zůstane - furt mi rupe spojkovej válec.. a vždycky jak ho vyměním a odvzdušním ... najedu cca 100Km tak se spojka propadne znova .. už mám takhle 3spojkovej válec.. a včera když jsem se byl kouknout na jednom maturáku stalo se mi to znova. Už nevím kde hledat chybu :P a jsem z toho na dně :D Prosím když budete někdo vědět nějakou radu - napište mi prosím Vás na a.b.e.l.e.s@seznam.cz nebo na Icq 420858465 při nejhorším mi nechte radu tady. Děkuji mnohokrát jsem fakt brzradný - mám všechny přiručky o celé Octávce - v pdf souboru za radu pošlu - jsou tam návody na diagnostiku, postupy diagnostiky, postupy všech výmen, schémata - no komplet všechno má to hodně přes 1000stránek dohromady :-)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...