Přejít na obsah

plechove bzucanie spod palubnej dosky

belo0

Doporučené příspěvky

zdravim mam jeden problem po vymene turba sa mi zacal ozyvat akokeby bzucanie taky plechovy zvuk spod pristrojovky hladal som vsade na forach pomoc a nic uz sa to snazim vyriesit cca pol roka mal som to u roznych mechanikoch a nic : dvojhmota v potiadku tak isto aj turbo menene silent bloky dotiahnute vsetko v motorovom priestore no teda co sa dalo meneny platenec vyfuk ok vcera sme zhodily palubnu dosku s podozrenim na klimu dvojzonovu a kurenie po demontazi tej palubnej dosky je zvuk intenzivnejsi este doplnim robi to iba ked je auto v pohybe a to na akom kolvek prevodovom stupni od cca 2000 do 2300 otaciek motora a hlavne ked je auto v zabere na volnobehu nic.

Odkaz ke komentáři
Guest PavelBar

těžko posoudit nakolik je plechové bzučení zpod palubky shodné s tím co otravovalo mne ale, na téměř novém autě jsem taký řešil plechové drnčení z podpaluby a tehdy mi zvonily plechové lamely výškového nastavení volantu, které jsou přístupné po odkrtytí horního plastu nad volantem. Stačilo ty plechové lamely prsty trochu "promnout" a je do dneška ticho....

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...