Přejít na obsah

Kdo poradí?

Doporučené příspěvky

Zdravim lidi,

předem se omlouvám jestli už něco podobného zde je a já zakládám zbytečně to stejné.

Mám problém s mojí Octávou, je to rok výroby 2002, 81kw...Nedávno jsem začel mít problém hlavně za studena při zvýšení výkonu,kolem 2 - 3 tisíc otáček mi auto párkrát zacukalo a do kopce to táhlo tak max do 3 ticis otáček,pak už to bylo mrtvý. To že netáhne je mi jasný,že je asi špatný turbo..ale nevim jestli to má něco společnýho s tim cukáním..Nemá s tim někdo zkušenosti nebo se to už někomu nestalo? Jinak auto mám teprv 2 měsíce,nemám na tom vychytaný všechny chyby. Díky za odpovědi ;-)

Odkaz ke komentáři
Guest Cooper 1

Zdravim lidi,

předem se omlouvám jestli už něco podobného zde je a já zakládám zbytečně to stejné.

Mám problém s mojí Octávou, je to rok výroby 2002, 81kw...Nedávno jsem začel mít problém hlavně za studena při zvýšení výkonu,kolem 2 - 3 tisíc otáček mi auto párkrát zacukalo a do kopce to táhlo tak max do 3 ticis otáček,pak už to bylo mrtvý. To že netáhne je mi jasný,že je asi špatný turbo..ale nevim jestli to má něco společnýho s tim cukáním..Nemá s tim někdo zkušenosti nebo se to už někomu nestalo? Jinak auto mám teprv 2 měsíce,nemám na tom vychytaný všechny chyby. Díky za odpovědi ;-)

V každém případě turbo, budeš mít zanesené lopatky a možná i zarezlou klec. Je to třeba vyčistit a to cukání je pravděpodobně hadička k misce podtlaku, také nech proměřit podtlak ostatních hadiček - většinou to nezůstává jen u jedné. Pokud si to budeš dělat sám popis najdeš na http://turbodmychadla.eu/

Odkaz ke komentáři

V každém případě turbo, budeš mít zanesené lopatky a možná i zarezlou klec. Je to třeba vyčistit a to cukání je pravděpodobně hadička k misce podtlaku, také nech proměřit podtlak ostatních hadiček - většinou to nezůstává jen u jedné. Pokud si to budeš dělat sám popis najdeš na http://turbodmychadla.eu/

Už mám všechno koupené, a turbo bude nové...hadičky se daj taky všechny nové..tak uvidíme..jinak děkuju za radu a odkaz ;-)

V tom přípádě co ventil N75?

Ten jedinej nevim...zatim mě všichni řikali,že na ten by to neviděli..proto jsem se přišel poradit sem..máš s tim nějaký zkušenosti,že by to mohl bejt tenhle ventil?

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Mám malej dotaz. Ještě včera při zamknutí auta na dálku se mi rozsvítily blinkry jako signál,že se zamklo. Dneska už ne. Nejvíc mě dostávává, že při otevření probliknou, při zamčení nic. Nevíte?

Vim,že to sem nepatří..ale nechci kvůli tomu nic zakládat.

Odkaz ke komentáři

Me to cukalo a byla to vaha vzduchu teorii co vse by to mohlo byt bylo nekolik. Kdyz jsem mel zasrane turbo tak to nikdy necukalo proste to spadlo do nouzaka a hotovo tak se vycistilo vc egr a parohu nastavila znovu regulace a palivova mapa a dva roky klid pak me zatuhlo znova a bylo me receno turbo je v pohode a nejezdi na dedka tak ted jezdim uz 20 tis.km se spotrebou okolo 6 litru a pohoda:-)

Odkaz ke komentáři
  • o 4 měsíce později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...