Přejít na obsah

Začátečnické otázky

Doporučené příspěvky

Zdravim, jelikoz sem oktavku nikdy nemel az ted tak mam par dotazu - mam r.v.2008 s maxidotem.
1) V nastaveni mam spoustu moznosti, ale chybi mi tam napriklad coming home, ktery bych obcas vyuzil. Daji se nejak odblokovat dalsi nastaveni v maxidotu? pripadne jak?

2) nejak sem nepochopil "light assistenta". Prepnu svetla na 0 svetla sviti interier ne, prepnu na "tunel" svetla sviti, interier ne (ve dne i v noci), na parkovacky sviti parkovacky a na posledni polohu (potkavaci)sviti svetla i interier. Navic kdyz dam "tunel" a auto zdechnu tak az potom se v noci rozsviti interier

3) jelikoz mam asi nastavene denni sviceni (otocim klickem a i kdyz sou svetla vypnuta tak se rozsviti) da se u tohohle rocniku nejak nastavit aby bylo denni sviceni v mlhovkach? nerad bych timhle stylem znicil vybojky (jelikoz mam xenony)
Diky za odpovedi, snad sem temahle zacatecnickyma otazkama nikoho nenastval

Odkaz ke komentáři

Půlka věcí? no právě bych potřeboval někoho kdo by mi udělal trošku instruktáž k tomu všemu. Už 14 dni googlim ale k ničemu sem se pořádně nedogooglil. A taky potřebuju někoho kdo by mi to dal do stavu jak bych si představoval. Bydlím pár km od Ústí nad Orlicí, tak kdyby tě napadl někdo v rozumné vzdálenosti? A jinak zatim diky za rady

Odkaz ke komentáři

Cau, s mlhovkama to nezkousej at 1 je to prasarna a ani to u nas neni schvalene. ja koupil diody od milotecu a man to zapojeny jak to ma byt- denni sviceni otocis svetla na parkovacky nabo potkavaci a diody zhasnou presne dle predpisu a nemusim mit strach na stk ani s policii.sice to neco stoji ale mam svaty pokoj od buzerantu s majackama.jinak jak kluci pisou zkus Vasu nebo si udelej vylet treba k MartinoviRS oba tomu rozumej a poradej-jejich prace fakt nadhera.

Odkaz ke komentáři

Nesmysl, není to žádná prasarna pokud se to udělá pořádně, sám to tak mám a když dobře nastavis intenzitu tak tu svitivost nerozeznas od dení face... Prošel jsem s tím několik STK a několik hlídek PČR a vždy bez jediné námitky.... Prasarna je to co dělají někteří ze rozsvítí parkovacky a mlhovky

Odkaz ke komentáři

Nebo se zeptam trosku jinak - je to vybava L&K, r.v.2008 co vsechno by melo obsahovat nastaveni maxidotu? momentalne tam mam

- zavirani oken pri desti
- synchronni nastaveni zrcatek
- sklapeni praveho zrcatka pri couvani

- komfortni blikani

- komfortni ovladani (otvirani a zavirani oken pres DO)

- automaticke zamknuti/odemknuti auta pri jizde

to je vse. Co dalsiho se da pri tehle vybave jeste odblokovat v maxidotu?
a nevite v cem muze byt problem s tim light assistentem? Dnes sem jel rano po tme (v 5 rano) 15km do prace a interier se proste nerozsvitil :-/

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...