Ivory200 Odesláno Duben 14, 2015 Sdílet Odesláno Duben 14, 2015 Zdravim, jelikoz sem oktavku nikdy nemel az ted tak mam par dotazu - mam r.v.2008 s maxidotem.1) V nastaveni mam spoustu moznosti, ale chybi mi tam napriklad coming home, ktery bych obcas vyuzil. Daji se nejak odblokovat dalsi nastaveni v maxidotu? pripadne jak? 2) nejak sem nepochopil "light assistenta". Prepnu svetla na 0 svetla sviti interier ne, prepnu na "tunel" svetla sviti, interier ne (ve dne i v noci), na parkovacky sviti parkovacky a na posledni polohu (potkavaci)sviti svetla i interier. Navic kdyz dam "tunel" a auto zdechnu tak az potom se v noci rozsviti interier 3) jelikoz mam asi nastavene denni sviceni (otocim klickem a i kdyz sou svetla vypnuta tak se rozsviti) da se u tohohle rocniku nejak nastavit aby bylo denni sviceni v mlhovkach? nerad bych timhle stylem znicil vybojky (jelikoz mam xenony)Diky za odpovedi, snad sem temahle zacatecnickyma otazkama nikoho nenastval 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Duben 14, 2015 Sdílet Odesláno Duben 14, 2015 Tohle ti brzo zamknou... 1) Stačí dokódovat, ale koukal jsi se do položky Světla a vidění? 2) Na 0 ti to budu svítit podle nastavení denního svícení, na auto se interiér rozsvítí až po nějaké době 3) Ano dá, velice snadno Udělám v Praze 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ivory200 Odesláno Duben 14, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 14, 2015 1) ve svetla a videni mam jen komfortni blikani2) na auto sem s tim zkusil jet asi 10km a nic, proto me to prekvapilo ze se to rozsvitilo az po zdechnuti motorudo prahy to mam bohuzel skoro 200km :-/ kdyby tu byl nekdo blíž, třeba z Hradce Králové...to mám jen asi 50km 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Duben 14, 2015 Sdílet Odesláno Duben 14, 2015 Takže půlka věcí vypnutá... Co Humpolec? Tam je Váša 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ivory200 Odesláno Duben 14, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 14, 2015 Půlka věcí? no právě bych potřeboval někoho kdo by mi udělal trošku instruktáž k tomu všemu. Už 14 dni googlim ale k ničemu sem se pořádně nedogooglil. A taky potřebuju někoho kdo by mi to dal do stavu jak bych si představoval. Bydlím pár km od Ústí nad Orlicí, tak kdyby tě napadl někdo v rozumné vzdálenosti? A jinak zatim diky za rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Duben 14, 2015 Sdílet Odesláno Duben 14, 2015 Nechytej mě za slovo... ale v tom nastavení světla a vidění máš opravdu půlku ;) Jinak než googlit, občas zkus i manual, třeba strana 22, 53,55... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petrbungee Odesláno Duben 15, 2015 Sdílet Odesláno Duben 15, 2015 Cau, s mlhovkama to nezkousej at 1 je to prasarna a ani to u nas neni schvalene. ja koupil diody od milotecu a man to zapojeny jak to ma byt- denni sviceni otocis svetla na parkovacky nabo potkavaci a diody zhasnou presne dle predpisu a nemusim mit strach na stk ani s policii.sice to neco stoji ale mam svaty pokoj od buzerantu s majackama.jinak jak kluci pisou zkus Vasu nebo si udelej vylet treba k MartinoviRS oba tomu rozumej a poradej-jejich prace fakt nadhera. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
header009 Odesláno Duben 15, 2015 Sdílet Odesláno Duben 15, 2015 Nesmysl, není to žádná prasarna pokud se to udělá pořádně, sám to tak mám a když dobře nastavis intenzitu tak tu svitivost nerozeznas od dení face... Prošel jsem s tím několik STK a několik hlídek PČR a vždy bez jediné námitky.... Prasarna je to co dělají někteří ze rozsvítí parkovacky a mlhovky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
petrbungee Odesláno Duben 15, 2015 Sdílet Odesláno Duben 15, 2015 jo to mas pravdu a nejlepsi jsoz tu za tmy a deste s potkavackama kde maji vytunene zarovky k tomu mlhovky a diody jako denni sviceni to je pak bomba.jinak ty mlhovky s tou intenzitou zalezi na vybave vozu ne u vsech oct. to jde myslim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ivory200 Odesláno Duben 15, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 15, 2015 Nebo se zeptam trosku jinak - je to vybava L&K, r.v.2008 co vsechno by melo obsahovat nastaveni maxidotu? momentalne tam mam - zavirani oken pri desti- synchronni nastaveni zrcatek- sklapeni praveho zrcatka pri couvani - komfortni blikani - komfortni ovladani (otvirani a zavirani oken pres DO) - automaticke zamknuti/odemknuti auta pri jizde to je vse. Co dalsiho se da pri tehle vybave jeste odblokovat v maxidotu?a nevite v cem muze byt problem s tim light assistentem? Dnes sem jel rano po tme (v 5 rano) 15km do prace a interier se proste nerozsvitil :-/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.