Přejít na obsah

Climatic - překročení teploty

Doporučené příspěvky

Ahoj,

mám Octavii II, r. v. 2010 s Climaticem. Již přes zimu se občas stalo, že se Climatic "zbláznil" a začal topit o sto šest, vždy se to ale při dalším startu srovnalo. Nyní s příchodem vyšších teplot pozoruji tento problém ještě víc. Inu venku je 19°C, auto vyhřáté sluníčkem, Climatic nastavený na 22°C, co myslíte, že následovalo? I při zapnuté klimě začal foukat vzduch o teplotě kolem 50°C.

Jediná věc, která pomohla je přetočení "termostatu" na LOW, následně do auta začal jít vzduch s teplotou kolem 7°C.

Na VAGu je uložená chyba - překročení maximální teploty, sporadická.

Setkal se s tím někdo? Nenapadá vás co s tím?

Odkaz ke komentáři
  • o 11 měsíců později...

Stávalo se mi občas, že z ničehož nic mi začal z levého ofuku (strana řidiče, ofuk u okna) foukat dost horký vzduch a ostatní ofuky foukaly vzduch o teplotě, kterou jsem normálně nastavil. Pomohlo až provedení kalibrace servoklapek (samoseřízení). Někde tu na fóru je i návod - stisk tlačítka Econ a tlačítka "vnitřní okruh" a dál nevím přesně. Klapky za palubkou se postupně začnou přestavovat do výchozích poloh a seřídí se tak. Mě to pomohlo, zatím už mám 2 měsíce klid a všechno fouká jak má :-)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...