Pepa995 Odesláno Duben 15, 2015 Sdílet Odesláno Duben 15, 2015 Ahoj, mám Octavii II, r. v. 2010 s Climaticem. Již přes zimu se občas stalo, že se Climatic "zbláznil" a začal topit o sto šest, vždy se to ale při dalším startu srovnalo. Nyní s příchodem vyšších teplot pozoruji tento problém ještě víc. Inu venku je 19°C, auto vyhřáté sluníčkem, Climatic nastavený na 22°C, co myslíte, že následovalo? I při zapnuté klimě začal foukat vzduch o teplotě kolem 50°C. Jediná věc, která pomohla je přetočení "termostatu" na LOW, následně do auta začal jít vzduch s teplotou kolem 7°C. Na VAGu je uložená chyba - překročení maximální teploty, sporadická. Setkal se s tím někdo? Nenapadá vás co s tím? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VladosBV Odesláno Březen 31, 2016 Sdílet Odesláno Březen 31, 2016 Stávalo se mi občas, že z ničehož nic mi začal z levého ofuku (strana řidiče, ofuk u okna) foukat dost horký vzduch a ostatní ofuky foukaly vzduch o teplotě, kterou jsem normálně nastavil. Pomohlo až provedení kalibrace servoklapek (samoseřízení). Někde tu na fóru je i návod - stisk tlačítka Econ a tlačítka "vnitřní okruh" a dál nevím přesně. Klapky za palubkou se postupně začnou přestavovat do výchozích poloh a seřídí se tak. Mě to pomohlo, zatím už mám 2 měsíce klid a všechno fouká jak má :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.