do-luck Odesláno Duben 15, 2015 Sdílet Odesláno Duben 15, 2015 Ahoj, tak se konecne taky pridam se svoji octavii 2 1,6mpi, rv 2005. Mam ji uz 3,5 roku. Pri nakupu mela najeto 173000km, ted aktualne 191000km. Neco z vybavy: abych se priznal ani nevim kam vybavu zaradit, jestli ambiente nebo obrana elegance? Proste 4x el okna, loket operka vepredu i vzadu, dvouzovnova klimatizace, ale jen obyc mnou dodane radio JVC (puvodne sencor, ale hralo hrozne). Nejake vady ma, ale jinak dobry a spolehlivy: pres zimu jak je vsechno ztuhly tak mi v aute nejakej plast skripe, pres leto je to v poho / pak asi bezna vada mpi bere olej, po prechodu na 10w40 se to hodne zlepsilo, z puvodniho (longlife) 1l na 1500km mam ted 1l asi na 4000-5000km, takze uz skoro spokojenej. Jinak je motor uplne bezva tahne, nekdy chybi sila, ale jen obcas (uz sem si zvyknul :D) / pak taky nejaka rez na prahach Planu moc nemam, spis jen takovi spontalni, zatim jen led v interieru a na osvit nastup prostoru a ted novy zarovky v blikacich, konecne poradna oranz barva :D, mozna jeste jina antena ploutev takhle vypadala pri nakupu po roce jezdeni mne napadlo koupit jina kola, puvodne sem chtel 16 proximi, nakonec pallasy 17, nakup na bazosi se super kvalitou (spinavy a zkrouceny), nakonec vsechny srovnany asi za 1000kc a rucne umyty ;). No a aby to nebylo jen tak, tak chvilku po srovnani sem vjel rychloti asi 50-60km/h do sfrezovanyho kousku silnice pres celej pruh . A pak dalsi zarez u kol byl, kdyz sme si poridily novyho psa, tak sem ji soupnul na zadni sedacku a jel, jenze litala jak prdla, tak sem se otocil a pritom v pul rejdu doprava najel na vysoky obrubnik a v disku si vykousnul diru a utrhl kus novy gumy , nastesti tu ochranu disku, takze na ty poskozeny gume jezdim uz 1,5 roku a vsechno nastesti drzi. Sem se malem umlatil blb pak pokus bilim dipem na kolech, docela se mi bila na kolech libi, ale nevim no potom nakup tempa na chrom a prelesteni koncovky vyfuku + nevim, ale pripada mi ze hodne trci ven, v planu zkraceni o 1-2cm no a aby nebylo jen veselo, tak i mensi nehody sou , moc blizky prujezd kolem auta v protismeru, vlastne nas vynesla zatacka oba. Mam poskrabane i okno a strepy sem nasel jeste po tydnu zapichane v tesnici gume u zadniho okna, krasnej vejletik :D. Nakonec se mi podarilo sehnat kompletni nove v barve za 900kc To asi zatim vse, no vlastne uz tento tyden by mela mensi zmena byt. Takze zatim ukazka a uvedeni pri starem :) mala priprava na zmenu, foceno pred strikanim na cerno, mensi mrizky byly vybledly od slunicka, v planu asi 5 vrstev 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marian.marcin Odesláno Duben 15, 2015 Sdílet Odesláno Duben 15, 2015 Ty máš ale smolu chlape ale aj veľký kus šťastia, nech autíčko slúži k spokojnosti 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Duben 15, 2015 Sdílet Odesláno Duben 15, 2015 at slouží, ale jestli ti to žere takhle olej, tak vyměnit pístní kroužky. zkušený mechanik ti to udělá za cca 11000kč. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
do-luck Odesláno Duben 18, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 18, 2015 krouzky zatim menit nebudu s 10w40 se to hodne zlepsilo, zatim pockam, az se to zase zhorsi i s timhle olejem tak potom to necham udelat. Ale hlavne tolik nenajezdim, aby se mi vyplatilo do toho investovat, ikdyz sem nad tim uvazoval 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Duben 18, 2015 Sdílet Odesláno Duben 18, 2015 to je dočasný řešení nic víc. rozdělat a uvidíš, na 100% budou v háji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
do-luck Odesláno Duben 18, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 18, 2015 vim no :-(, je to jen odlozeni, ale prijde to stejne. Co sem tady cetl tak to delaji skoro vsechny tyhle motory jo a dneska taky dam fotky, mensi zmeny auta 0 Citovat Odkaz ke komentáři
do-luck Odesláno Duben 18, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 18, 2015 tak a sem tu se slibenymi fotkami uz od koupi auta sem si rikal, ze je to tuctovka a ze to neco chce udelat, Az ted sem prisel na to jak auto vylepsit a abych mel neco malo obvykleho nez predelavka na rs a jeste s timhle motorem :D. No docela mi to trvalo nez sem poschanel narazniky co jsem potreboval, ale dokazal sem to. A sem neskutecne stastnej a spokojenej s tim jak to vypada . Takze zacalo to schanenim predniho narazniku, kdybych ho nesehnal nedelal bych to , pak uz jen dokoupeni zbylych veci: predni naraznik obyc+ nalepenej spojler (sport), zadni naraznik z O2 facelift a vymena bocnich list za rs listy. Pak vsechno nalakovat a nechat si pridelat (bylo to v cene lakovani). Fotky sem vlozil vzdy stary vzhled a hned novy, pro lepsi porovnani vysledku A tady je vysledek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.