jan.lukac Odesláno Duben 17, 2015 Sdílet Odesláno Duben 17, 2015 Ahoj, zlobí mi climatronic, pravá strana se po vyhřátí na požadovanou teplotu opět ochladí + nefunguje klima, chvíli to chladí chvíli hřeje jak se tomu chce. Diagnostika mi ukázala 3 závady: 2CC (servo obtok vzduchu) V113 712 (servo klapka nohy P) V109 4F8 (servo centrální klapka) V70 Jde slyšet lupání ze serv, jako by přeskakovaly zuby. Až ne jedno servo jsou ostatní skovaná pod palubkou. Chci ci objednat náhradní serva abych nemusel auto rozdělávat dvakrát. Jde někde spolehlivě zjistit čísla těchto serv? Na škoda dílech jsem ověřil pouze jedno. V113=1K0 907 511 D. Zbytek je neznámý, nerad bych koupil něco, co tam pak nebude pasovat. Na první pohled se zdá být rozdíl pouze v táhlech při stejném typu samotného serva. Může mi to prosím někto potvrdit či vyvrátit? Nejlepší řešení by bylo sehnat tři stejná a přehodit pouze ty táhla ale nemám s tím zkušenost. Díky Honza 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Duben 17, 2015 Sdílet Odesláno Duben 17, 2015 nejjednodužší je koupit serva podle VIN, v etce jsou značená i podle čídla V113 atd.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jan.lukac Odesláno Duben 17, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 17, 2015 děkuji! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jan.lukac Odesláno Duben 21, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 21, 2015 Nevíte zda je rozdíl v klimatronicu v OC II 2006 a 2008, potažmo pred FACA a po FACE? Budu kupovat druhý z novějšího na ND. Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.