MiroMNE Odesláno Duben 27, 2015 Sdílet Odesláno Duben 27, 2015 Zdravicko, Dovoluji si Vam predstavyt svoje nove auticko. Jedna se o Octavku A5, s motorizaci 2,0 FSI (kod motoru BLR) a ve elegance vybave. Je to rok vyroby 2006, kupovane nove v Srbsku, pak slouzila jako sluzebni vuz jak v Srbsku tak i Cerne Hore nez se dostala ke mne. Ma najeto poctivych 95tkm a z toho cca 35tkm mam najezdeniho ja dokud jeste byla sluzebni. Pak prisel navrh k odprodeji vozu a nevahal jsem jelikoz auto celkem dost dobre znam. Rozepisovat neco o octavce je nesmisl, takze rovnou zacnu s fotkama. Sice to neni zadna extra kvalita ale je tam videt zelene auticko na ctirech kolech (snad) Predem se omlouvam za moji cestinu kterou sem se nigdy neucil a aby to bylo jeste horsi tak doma nemam ceskou klavesnici (bohuzel jenom v praci) tak se nedivte ze nektere prispevky budu psat se hackama se snahou o dodrzovani zasad ceskeho pravopisu a nektere budou jako tady ten s hubima hupkama. Na prvnich fotkach je videt jak vypadala hned po koupi. Pak nasledovalo kompletni profesionalni vycisteni interieru, vymena 15" za 16" z audi A4 B7 jako docasna alternativa. Aktualni stav je videt zde. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Duben 27, 2015 Sdílet Odesláno Duben 27, 2015 hlavne at jsi spokojenej a dobre slouzi :) trochu off topic a ze zvedavosti, kde jsi se cestinu naucil ? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiroMNE Odesláno Duben 27, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 27, 2015 O prazninach v republice, večernicky, pohadky a zpravy. Jo a matka je češka takze se hrde hlasim ze jsem napul čeh a jsem na to pišnej :D Skodofky jsou moje srdecni zaležitost, jako kluk jsem cestoval z byvale Jugoslavie do československa ve š120 a od te doby mne to drži. Jinak v praci mam tu čest že jezdim z 95% se skodovkama ^_^ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Timil Odesláno Duben 28, 2015 Sdílet Odesláno Duben 28, 2015 Konečně další octavka s mojí motorizací :) vypadá pěkně jsem zvědavý jak budeš pokračovat :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiroMNE Odesláno Duben 28, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 28, 2015 No uvidime, vlastnim je teprve 2 mesice a uz se my hlavou vrta tolik veci a do toho se poskytla moznost koupe O1 RS v bezvadnem stavu od prvniho majitele (coz je jeden z mych skodovackych snu) ale zase se my nechce prechazet s O2 do O1 jako jedineho auta pro rodiny ucely ... uvidime noo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Duben 29, 2015 Sdílet Odesláno Duben 29, 2015 Krasna skodovka :D hce to vymenit za RS :D :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Duben 29, 2015 Sdílet Odesláno Duben 29, 2015 Miro velká gratulace a hodně šťastnejch kilometrů. A češtinou si nelam hlavu, jsou tu rodilí Češi, co mluví česky od malička a píšou hůř než ty s bráchou. Vladane kušuj s RSem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiroMNE Odesláno Květen 1, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 1, 2015 dikes Mirouch ... no vys Vladana to je provokator :D Jinak k tematu ... dneska na trase z 60% po rovine 40% kopec cca 140km .... prumer s klimatizaci byl 6.1 (prumerna rychlost dle PP 58km/h) coz s ohledem na benzin ktery tady v Cerne Hore misto 98 ma 94.5 oktanu neni tak spatne ... jinak nejnizsi realni hodnota kterou jsem dosahl podle metody dotankovani az po hrdlo byla 5,5l/100km. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Květen 1, 2015 Sdílet Odesláno Květen 1, 2015 Tak zkus sehnat aditivum do benzinu co ti zvýší oktanový číslo. Kamarád co má 1.6 FSi to tak dělá. Kupuje Natural 95 a dá aditivum. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiroMNE Odesláno Květen 26, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 26, 2015 Tak dneska probehla navsteva Prostejova a odjel jsem s tempomatem a jeste par upravami, rad vyuziju tutu prilezitost a podekuju Vasovy za profesionalitu a rychlost pri montovani soucastek. Jinak auto je komplet zatmavene teda skla jsem nehal zatmavyt predek udajne 10% zatmaveni a zadek 30% ale me se zda ze se na procenta ne divame stejne ja a panove ktery je montovali :D Fotky bohuzel pozdej, jsem na dovolene a tady na Valassku furt se...e a fakt nemam silu to myt hlavne kdyz tady v blizkosti nemam zadnou slusnou mycku (a kartacove myti ne pripada v uvahu). Ted jeste shanim spinac svetel bez AUTO funkce a spinace ovladani oken v madle ridicovych dveri, sand se my to podari jeste koupit pred odjezdem zpatky do Cerne Hory :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Květen 27, 2015 Sdílet Odesláno Květen 27, 2015 Pěkná...já tu zelenou můžu A navíc s pořádným motorem, ten dvoulitr je fajn :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiroMNE Odesláno Květen 27, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 27, 2015 Dik Skajo. Ale jo da se to... Jen se člověk s tím musí naučit jezdit hlavně když předseda z chipnuteho TDI ale není to žádná tragédie :-D Tak spotřeba po republice většinou mimo město podle předpisů průměr cca 6,6 l/100... Ja docela spokojen ale strašně mě štve dálnice... Jak se prehoupnu přes 120km/h tak to docela žere... Vždyť 6-ka se při dálničních 130 točí na cca 3500 o/min což jako výsledek ma spotřebu cca 7,5 az 8/100km :-P 4 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martty23 Odesláno Květen 28, 2015 Sdílet Odesláno Květen 28, 2015 Vítej tady No pěkně s ní cestuješ. :D Jinak mimo téma, respekt za češtinu a souhlasím s Mirouchem, spousta rodilých Čechů mluví/píšou hůř, než ty. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiroMNE Odesláno Květen 28, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 28, 2015 Dikes Martty. Vcera jsem do nádrže narval 50lit vervy 100 a VIF aditiv... Uvidíme co to udělá... Snad to trošku vyčistí motor od toho balkánského smetí co tam tankuju :-D Jinamk tempomat výborná věcička... Fakt doporučují, stojí to za to dodatečně namontovat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiroMNE Odesláno Červen 19, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 19, 2015 Tak panove par zmen se prece udalo ... navsteva Republice nemohla probehnout bez nakupu par drobnosti Tempomat novy skoda znak jak na kapotu tak na kufr pak spinac blikru z face modelu Nakodovano deni sviceni v mlhlovkach 0 Citovat Odkaz ke komentáři
TommyGun Odesláno Červen 20, 2015 Sdílet Odesláno Červen 20, 2015 úpravy super 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiroMNE Odesláno Červen 20, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 20, 2015 Dikes ... jeste je toho v planu docela dost ale nejak se dovolena podepsala na penezence vic nez jsem cekal takze ostatni odkladam na lepsi casy :D Ale zato se s Vami podilim o par fotek predchozich auticek. Octavku si nekteri z Vas urcite pamatuji: Nez jsem ji predal brachovi tak vypadala takto Pak ji bracha trosku poupravyl A ja koupil VW passata ktery na konci skoncil takto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SKAJA Odesláno Červen 21, 2015 Sdílet Odesláno Červen 21, 2015 Ta jedničková Okta je pecka Líbí se mi i ta verze s oranžovým blinkrem i ta komplet černá, fakt luxus 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiroMNE Odesláno Červen 27, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 27, 2015 Dík skajo... No bohužel gdyz by viděl jak vypadá teď u nového majitele... No radši se nebudu vyjadřovat... Tolik času a péče a lásky a peněz :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiroMNE Odesláno Listopad 14, 2015 Autor Sdílet Odesláno Listopad 14, 2015 Tak jsem zase doma v CR a tuto prilezistost jsem vyuzil abych octule poridil par drobnosti. Nic moc, ale prece jenom Vanoce se bilizi a cesta z Cerne Hory do CR taky neco stoji .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.