Přejít na obsah

Jaká O2 z bazaru?

CorkaCZ

Doporučené příspěvky

Dobrý den,

Nechci moc otravovat s tímto otravným tématem, ale sháníme nové auto - nejlépe oktávku.

Momentálně máme Nissana Almeru N16 v Hatchbacku a 72 kw motor v benzínu. Jelikož se jedná o rok výroby 2002 (ještě poctivý japonec) i přes to potřebujeme auto, které je větší a trošku silnější. Jsme z vesnice, jezdíme s tím do lesa na dříví a potřebujeme něco, co vydrží. S nissanem jsme spokojení, kor s tímto typem, co máme, opravy nejsou taky moc drahé, ale chceme s tím jezdit větší dálky a prostě tomu nějak moc nevěříme. Co jsem kkoukal z laického pohledu, tak nám nemálo hnije konstrukce vozidla na podvozku a při 150 po dálnici se auto rozklepe, že je to normálně nebezpečné. Dále nám chybí nějaká výbava. Další věc je spotřeba benzínu. Nehorázně auto žere jak benzin, tak také olej.

PROTO sháníme něco jiného, poctivého, jenže nejsme automechanik a nevím, čemu se vyhnout obloukem a co je jakžtakž neporuchové a normální. Představovali bychom si nějakou Octavii II třeba i po FCL do 150 000. Jde o to, že nemáme žádnou akontaci a nezbylo by nám nic jiného, než zvolit autobazar, kde nám za Almeru dají do 30000 na protiúčet. Autobazarům bych se chtěl sice vyvarovat co největším obloukem, ale zase nevěřím tomu, že je každé auto stočené, bourané nebo tak něco. Auto bychom financovali na úvěr a jako nejlepší možnost vidím asi auto ESA. Slyšel jsem již mnoho stížností, ale většinou na AAA..

No a já bych od Vás potřeboval poradit, jaké dvojkové oktávky jsou dobré a jaké špatné, jaké motorizaci se vyhnout a co naopak vyhledávat. Nejvíc nabízejí oktávky verze 1.9 TDI ve výbavě ambiente či tak podobně. Je mi jedno, zda se bude jednat o benzin, či naftu. Díky za rady.

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...