Jump to content

Černo černá "47"

Recommended Posts

Včera jsem měl menší nehodu, dostal jsem smyk a vyletěl ze silnice... Bahno na silnici v zatáčce opravdu není super. Rozsvitila se kontrolka zhaveni a Motor do dílny, nevíte kde muže byt chyba? Auto letělo cca 2 metry a pak si sedlo na trávu :(((

Na diagnostiku to půjde určitě, ale jestli náhodou někdo než kde by zhruba mohla byt chyba, abych pak nebyl prekvapenej z ceny opravy...

Na to se nejde spolíhat. Soused přijel na motorce z Irska. Celá cesta v pohodě a položil to při odbočování z hlavní do naší ulice. :D Ale to jen tak mezi řečí. :D Kdy jdeš na VAGínu? Su zvědavej, co to bude nakonec. Ale jak říkáš, hlavně že to nedopadlo hůř. :palec:

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
    • Ok díky,možná ten klima kompresor.Ale to zatím počká musím teďka pořešit reklamaci na ty rozvody. Tak jsem koukal na řetěz jaký nejnovější typ a nejsem z toho moc moudrý.Našel jsem,že by to mohl tento. I když jsem mu říkal,že chci nový typ řetězu K .Tak vidím,že sice je z jedné strany do obloučku,ale na druhé straně je rovný.A ten co jsem našel má výřez do U.
    • Tak to třeba bude od klima kompresoru nebo napínací kladky. Zkus ten řemen shodit a uvidíš jestli to bude dělat stejný zvuky. Pak bych šel po dalších věcech. Podle toho popisu bych se jako další zaměřil na vypínací ložisko spojky.
    • Tu mám týden novou včetně alternátoru.
  • Create New...