Jump to content

Černo černá "47"

Recommended Posts

Ahoj všichni,

tak jsem se rozhodl napsat té své plechové lásce deníček :lol:

Minulý rok na přelomu června a července, jsem se rozhodl kouknout se po nějakém autě. Samozřejmě jako odchovanec na škodovkách(v rodině nikdy žádná jiná značka nebyla) jsem přeci nemohl zradit a koukal jsem po této značce. Jednoho večera, jsem tak koukal po inzerátech, ale to nebylo ono. Poprvé a asi naposled mi pomohla sociální síť. Za to načasování, se musím pochválit, protože moje pohledávka na soc. sítích trvala asi 20 minut.

Kamarádovi rodiče se shodou náhod chtěli zbavovat své Octavie. Řekl mi stručné info, poslal pár fotek a bylo jasno. Na fotkách parádní kousek, ale když jsem se na to přijel podívat, realita byla ještě mnohem lepší. Prostě a jednoduše jsem se zamiloval. Mnou první kupované auto a hned takováhle kráska? Skvělé!

Samotný prodej trval cca měsíc. Než si původní majitel našel za Octavii náhradu musel s něčím jezdit.

Až nadešel konečně den prodeje a tak jsem dostal do rukou mou Černo černou 47 :)

Základní info:

Rok výroby: konec roku 2004
Barva: černá metalíza

Motor:
2.0 TDi 103kW, 16V, BKD 6Q

Výbava:
Elegance

Najeto:
183 xxx km

Když jsem ji kupoval byla krásně zachovalá, nikde žádná rez, nic. Jedině co, tak měla omlácená kola z běžněho provozu, což mi opravdu nijak nevadilo , stejnak jsem plánoval je dát pryč :D

Nějaká fotodokumentace při koupi:

post-40752-0-67423000-1430947160_thumb.jpg
post-40752-0-53455200-1430947165_thumb.jpg
post-40752-0-35568100-1430947170_thumb.jpg
post-40752-0-58470100-1430947219_thumb.jpg

Jak šel čas a přicházeli peníze tak jsem si ji upravoval k obrazu svému. Většina úprav až tento rok (2015)

Samozřejmě první na řadu šla kola, dlouuuho jsem se rozhodoval co tam dát, nakonec padla volba na klasiku. R18 Zenith. Co by více slušelo "dvojce" než originály.
Potom samozřejmě nějaké decentní úpravy kolem. Nástřik masky na černo, středové pokličky s novým logem. Nové znaky.

Můj decentek: :wub::wub:

post-40752-0-78299800-1430947942_thumb.jpg
post-40752-0-02504200-1430947952_thumb.jpg
post-40752-0-43351300-1430947959_thumb.jpg
post-40752-0-37300300-1430947964_thumb.jpg

A jedna už jako člen a reklamní partner Octavia Clubu :D B)

post-40752-0-86697700-1430948012_thumb.jpg

Servisní koutek:

Opravy:

• Výměna sedačky řidiče
  • Výměna skel ve zpětných zrcátkách
  • Výměna zadních brzdových destiček i s kotouči
  • Výměna žhavících svíček
  • Seřízení řazení + výměna oleje v převodovce (21.9.2015)

Úpravy:

• Lakování brzd
  • Nové znaky
  • Alu kola R18 Zenith
  • Autorádio Bolero (výměna ŘJ park. senzorů a getaway za FL.) X
  • Autorádio Amundsen +
  • Výměna řadící páky
  • Držák na park. lístky
  • Decentní zatmavení mlhových světel
  • Honeycomb maska
  • Spínač oken
  • Výměna madel a přepínače světla
  • Přelakování masky
  • RS nárazník
  • RS křídlo
  • Síťový program do kufru
  • Multifunkční volant (výměna podvolantové jednotky)
  • Sedačky OIII RS
  • Pneumatiky Good Year

Co je v plánu:

• Změna podsvícení palubní desky
  • EGR ventil
  • Hadice sání vzduchu
Edited by Roberto

Krásné auto :-) decentní a vkusné... máš tam i podvozek ? nebo je to originální výška ? příjde mi to nějaké nižší :-) ale možná se mi to zdá na těch 18"

Děkuji za pochvalu :)) Podvozek je tam originální, přemýšlel jsem nad snížením, ale na silnice tady v Královehradeckém okrese je to spíše zbytečnost. :)

Tak dneska jsem měl teda stažený půlky. Odpoledne jedu do města. Vypnu motor, jdu nakoupit, vrátím se, nastartuju auto a začne mi pískat upozornění, že něco není v pořádku.

Rozsvítí se ruční brzda, kontrola trakce a ABS. Tak z toho jsem byl totálně mimo a nevěděl jsem co se děje. Motor jsem vypl a po opětovném nastartování byl problém pryč. Nicméně bude muset holčička na diagnostiku, samosebou to nebude. :blink: :(

Vážně? No jako ona ta nálepka je taková poddajnější, takže když do auta pere celý den slunce tak tomu i věřím, že se zdeformuje.

Kupoval jsem ti přímo tady na fóru od člena: Jakubisko

Doufám, že od něj to bude ok ^_^

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
    • Zdravím, mám problém s rádiem. V servisu mi kódovali tlačítko tempomat a po návratu ze servisu se mi při nastartování přestalo zapínat rádio. Po vypnutí motoru a vytažení klíčku se rádio také samo nevypne. Toto dříve normálně fungovalo. Dále se okamžitě po vypnutí motoru odpojí Bluetooth, což také dříve nedělalo. Může mi někdo poradit kde je chyba?
    • Netreba to riešiť. Niekedy ozaj nemá zmysel snažiť sa niekomu ani niečo riešiť. To je ťažko. Aj ohľadne tohto ako je prasknuté sklo na aute, síce nie zadné, ale čelné som mal. A to som sa napočúval vtedy rád, čo s tým mám robiť teda...
    • zdar , mám problem s oc. 1 1.6 75kw, na diag. mi neustale vypisuje na 1 a 3 valci vynechavani zapalovani  vyměna zapa.kabelu, sviček zapalovaci civka , tlaky ve valci v pohodě, byl bych rad za každou radu 
  • Create New...