mirek3377 Odesláno Květen 12, 2015 Sdílet Odesláno Květen 12, 2015 nasel jsem a namontoval kryty alu disku http://www.tuningshop.cz/?page=search&sortmode=7&search=dGV4dCdyaW0gcmluZ3onb25seV90ZXh0X3NlYXJjaCd0cnVlJ3RlbXBsYXRlJ2FsbA a vypada to na kolech supr akorat ta montaz je porod a nebo mne to teda slo dost blbe 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Květen 12, 2015 Sdílet Odesláno Květen 12, 2015 Kazdy podla svojho, ale pre mna dost kolotocarina 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mirek3377 Odesláno Květen 13, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 13, 2015 (upraveno) treba jo ale je to tvrzenej plast a chrani to rafek pred odrenim pri parkovani k obrubniku a moje draha polovicka to zrovna moc neovlada a ja letos koupil nove disky tak bych je nerad mel na podzim cele podrene, Upraveno Květen 13, 2015 uživatelem mirek3377 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Květen 14, 2015 Sdílet Odesláno Květen 14, 2015 Na Tvém autě to nevypadá zle, a než se ženuška naučí odhadovat velikost auta, tak to má své opodstatnění. Zase bych to až tak nezavrhoval,pokud je to celkem slušně barevně sladěno. Moji ženu jsem naučil raději parkovat dále od obrubníků než blízko. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mirek3377 Odesláno Květen 14, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 14, 2015 No a to mne prave prekvapuje pred tim jsme mely kiu sportage coz je rozhodne vetsi auto a tam s tim nemela problemy a ted s tou OCII ma tak nevim jak ty zenske ridicske schopnosti hodnotit a to uz jsem si musel zvyknout ze jeji max rychlost jestli je to na dalnici nebo jinde je 60KM/H akorad ve meste pro jistotu 40KM/H a to jako ridic z povolani nemuzu pochopit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.