2Tall Odesláno Květen 17, 2015 Sdílet Odesláno Květen 17, 2015 ahoj, potřeboval bych poradit s turbem. Mám AGR, 66kw, a v nízkých otáčkách mi začalo houkat turbo cca 1300rpm, v podstatě je to slyšet při rozjezdu, parkování. Má najeto 170tis. Forum jsem projel nicméně na toto téma mi to přijde, že každý říká něco jiného. Nevíte o někom tady z fora, kdo se zabývá problematikou a za kým bych mohl zajet na kontrolu ? Díky moc za rady. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
trhan Odesláno Květen 19, 2015 Sdílet Odesláno Květen 19, 2015 ...osekany náběhovy hrany kompresoru......s tim ti nikdo nic neudělá,normálně jezdi,měň pravidelně olej a s každým olejem i vzduchový filtr,luftbox nikdy nevyfoukávej ale vysaj nebo pokud možno demontuj a vyčisti mimo auto...hlavně si nenech od nikoho navykládat,že lopatky lze jemně začistit smirkem [nesmějte se,ano i s tím jsem se setkal...] 0 Citovat Odkaz ke komentáři
2Tall Odesláno Květen 21, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 21, 2015 hele filtr měněný pravidelně. Nicméně fakt zahouka lehce nad 1100 a do těch 1300rpm pak klasiky pištivý zvuk turba. Nemůže to být způsobeno jenom nějakou netěsností ? Četl jsem, že by to mohlo způsobovat i výfukové potrubí, vlnovec. Nevím. Bohužel teď pro mě, že nejsem ten typ člověka, který jak se řiká přeslechne :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jakub Ĺ ĹĄastnĂ˝ Odesláno Květen 22, 2015 Sdílet Odesláno Květen 22, 2015 Zdravym pánové, tak mám stejný dotaz... Mě turbo pískalo a propouštělo olej, koupil jsem repas turba za 8tis a píská mi taky u těch 1300...motor mám po go, nevíte čím by to mohlo být? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Květen 22, 2015 Sdílet Odesláno Květen 22, 2015 a píská hezky nebo hnusně? mi třeba s odpojeným egrem píská turbo od cca 1100 do 1300 a pak jen fouká vůbec to neřeším a spíš si ten pískot užívám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
2Tall Odesláno Květen 23, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 23, 2015 no tak jestli píská myslim, že by to mohlo být ok. Mě taky píská od nevím 1400 ale už prostě od výroby. Je to ale hezký zvuk :-) Za 8tis repas jo. Nestojí už takhle nový turbo? Já bych to houkání potřeboval nějak vyřešit, ale kde začít :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jakub Ĺ ĹĄastnĂ˝ Odesláno Květen 23, 2015 Sdílet Odesláno Květen 23, 2015 Použité turbo nejde z vraku od 1500 repas jsem našel od 3500 ale bůh ví co to je... A nové turbo od garet za 13 a od Škody za 21 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jk79 Odesláno Květen 29, 2016 Sdílet Odesláno Květen 29, 2016 Dobrý den všem, prosím o radu ohledně houkání turba.Četl jsem o tom hodně diskuzí,ale nejsem z toho nějak moudrý.Turbo houká jen v zátěži,vlastně jen když jedu a je to jako sanitka,když stojím na místě a šlápnu na plyn,tak jen píská,ale nehouká.Myslíte že je to na repasování turba??Jinak turbo tlačí a nepadá do nouzáku... Díky všem Jarda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.