Přejít na obsah

rada ohladom kupy 1.9 81kw

Doporučené příspěvky

první rok co sem odešel makat do Prahy sem dělal u soukromníka co dělal všechny značky a mužu říct žýe víc prasáren jak u něj sem ještě neviděl neřikám, že každej značkovej servis je dobrej ale ten co dobrej je dá autu to co je třeba u Škodovek to neni tak akutní ale u AUDI je spousta svolávacích akcí co řeší spoutu problemů v kterých se Ti neznalej soukromník hrabe uplně marně a k ničemu nedojde naopak spíš zkurví eště víc než je vhodný a rozhodně je lepší si díky potvrzený servisce nechat vyjet veškerou historii oprav toho auta která je buď na servru a nebo aspoň v servisu do kterýho to auto jezdilo.

ale je to každýho věc kupujte si auta třeba v AAA :palec:

Odkaz ke komentáři
MfM: které sváry u tlumičů myslíš?ty okolo "domečku"? na té fotce ani nejsou videt :palec: a i kdyby byly..tam se nikdy nic nedělá s nima... :)

No mozna Ty a negdo gdo Vy co a jak se to dela, ale 80% oktavek ktere jsem videl ma to tam tak zasrane ze je to hruza. Proste jak se auto tukne do vrhu (v oblasti svetel a blikacu) tak ten vrhni dil na kterem jsou prisroubovane blatniky se pohne, a pak se svaruje gdyz se ta vztuha vrati zpet a pak se tam namaze toho gumoveho sajrajtu a za 2-3 roky jsou tam videt krasne zlute rezave fleky. A to teleso gde se tlumic upevnuje to vym ze se meni, tam to tezko jde opravovat aby to bylo aspon k necemu.

Odkaz ke komentáři
Guest chipmann
No mozna Ty a negdo gdo Vy co a jak se to dela, ale 80% oktavek ktere jsem videl ma to tam tak zasrane ze je to hruza. Proste jak se auto tukne do vrhu (v oblasti svetel a blikacu) tak ten vrhni dil na kterem jsou prisroubovane blatniky se pohne, a pak se svaruje gdyz se ta vztuha vrati zpet a pak se tam namaze toho gumoveho sajrajtu a za 2-3 roky jsou tam videt krasne zlute rezave fleky. A to teleso gde se tlumic upevnuje to vym ze se meni, tam to tezko jde opravovat aby to bylo aspon k necemu.

No tak možná u vás ,ale u nás by to na STK a ani při běžný prohlídce neprošlo proto se mění vždy celé torpédo odvrtají se origo sváry a potom o5 přivaří nemáš šanci to poznat !!!!

Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...

NAZDAR chalani!!!

naskytla sa mi dalsia kupa octavky za celkom fajnu cenu - 5450eur... bol som to aj kuknut a celkom sa mi videla, no z videnia to je tazke usudit co je zas.... ide sa tomu robit originalita takze by to mohlo byt aj v dobrom stave a chcel by som to zobrat do servisu a dat na diagnostiku nech mi zistia co sa da.... chcel by osm pocut vase nazory.... cim skor tym lespie :smich:

link:http://skoda-octavia.autobazar.eu/19-tdi--elegance-id1654880.html

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...