VSemi Odesláno Duben 10, 2010 Sdílet Odesláno Duben 10, 2010 jestli servisku má nebo ne je vcelku jedno....tu servisku seženeš všude.....radši OK bez servisky než vrak s papírama..ta serviska je vcelku k ničemu....jen bezcený kus papíru ale spousta lidí s toho dělá hrozně důležitou věc při koupi auta... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
notobi Odesláno Duben 10, 2010 Sdílet Odesláno Duben 10, 2010 první rok co sem odešel makat do Prahy sem dělal u soukromníka co dělal všechny značky a mužu říct žýe víc prasáren jak u něj sem ještě neviděl neřikám, že každej značkovej servis je dobrej ale ten co dobrej je dá autu to co je třeba u Škodovek to neni tak akutní ale u AUDI je spousta svolávacích akcí co řeší spoutu problemů v kterých se Ti neznalej soukromník hrabe uplně marně a k ničemu nedojde naopak spíš zkurví eště víc než je vhodný a rozhodně je lepší si díky potvrzený servisce nechat vyjet veškerou historii oprav toho auta která je buď na servru a nebo aspoň v servisu do kterýho to auto jezdilo. ale je to každýho věc kupujte si auta třeba v AAA 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Duben 10, 2010 Sdílet Odesláno Duben 10, 2010 (upraveno) znovu rikam, ze mame uz asi 5 let doma auto prave z AAA a auto je na 100% v poradku Upraveno Duben 10, 2010 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MfM Odesláno Duben 10, 2010 Sdílet Odesláno Duben 10, 2010 MfM: které sváry u tlumičů myslíš?ty okolo "domečku"? na té fotce ani nejsou videt a i kdyby byly..tam se nikdy nic nedělá s nima... :) No mozna Ty a negdo gdo Vy co a jak se to dela, ale 80% oktavek ktere jsem videl ma to tam tak zasrane ze je to hruza. Proste jak se auto tukne do vrhu (v oblasti svetel a blikacu) tak ten vrhni dil na kterem jsou prisroubovane blatniky se pohne, a pak se svaruje gdyz se ta vztuha vrati zpet a pak se tam namaze toho gumoveho sajrajtu a za 2-3 roky jsou tam videt krasne zlute rezave fleky. A to teleso gde se tlumic upevnuje to vym ze se meni, tam to tezko jde opravovat aby to bylo aspon k necemu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Duben 11, 2010 Sdílet Odesláno Duben 11, 2010 No mozna Ty a negdo gdo Vy co a jak se to dela, ale 80% oktavek ktere jsem videl ma to tam tak zasrane ze je to hruza. Proste jak se auto tukne do vrhu (v oblasti svetel a blikacu) tak ten vrhni dil na kterem jsou prisroubovane blatniky se pohne, a pak se svaruje gdyz se ta vztuha vrati zpet a pak se tam namaze toho gumoveho sajrajtu a za 2-3 roky jsou tam videt krasne zlute rezave fleky. A to teleso gde se tlumic upevnuje to vym ze se meni, tam to tezko jde opravovat aby to bylo aspon k necemu. No tak možná u vás ,ale u nás by to na STK a ani při běžný prohlídce neprošlo proto se mění vždy celé torpédo odvrtají se origo sváry a potom o5 přivaří nemáš šanci to poznat !!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Duben 11, 2010 Sdílet Odesláno Duben 11, 2010 asi tak nějak............u vás v černé hoře je to opravování totálek teprv v plenkách...tady už to je vymakané ;) :o :o :D ;) ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Duben 11, 2010 Sdílet Odesláno Duben 11, 2010 notobi: viděl sem auta z AAA a byly v dobrém stavu..... viděl sem auta z autorizáku WV a bylo mě na blití.... je úplně jedno kde to koupíš...ty bazary prostě vykoupí všechno a prodají..ony se tím opravováním moc nezabývají 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Duben 11, 2010 Sdílet Odesláno Duben 11, 2010 asi tak nějak............u vás v černé hoře je to opravování totálek teprv v plenkách...tady už to je vymakané :P ;) :) ;) :) :P Oprava totalek tady byla este pred okupace CS :D :D :lol: :lol: :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Duben 12, 2010 Sdílet Odesláno Duben 12, 2010 Oprava totalek tady byla este pred okupace CS :) :P :D :) ;) :D :lol: No vypadá to spíš na opak podle toho co píšeš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Duben 12, 2010 Sdílet Odesláno Duben 12, 2010 No vypadá to spíš na opak podle toho co píšeš :D asi ne clovece :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Duben 12, 2010 Sdílet Odesláno Duben 12, 2010 tady je to vychytané.................v každém měste je nějaká taková dílnička kde se oživují auta....a pokud se tím zabývají víc tak to je téměř nerozpoznatelné :D :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Duben 13, 2010 Sdílet Odesláno Duben 13, 2010 tak tak a kdyby jenom dílničky oni to jsou celé servisy :D ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juraj Straka Odesláno Červenec 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 1, 2010 NAZDAR chalani!!! naskytla sa mi dalsia kupa octavky za celkom fajnu cenu - 5450eur... bol som to aj kuknut a celkom sa mi videla, no z videnia to je tazke usudit co je zas.... ide sa tomu robit originalita takze by to mohlo byt aj v dobrom stave a chcel by som to zobrat do servisu a dat na diagnostiku nech mi zistia co sa da.... chcel by osm pocut vase nazory.... cim skor tym lespie link:http://skoda-octavia.autobazar.eu/19-tdi--elegance-id1654880.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
burek Odesláno Červenec 1, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2010 tak moje 81 kW tdi ma tachometr do 220 km/h vsechno original a ja mam 66ku a mam do 240 aaleee...... chvilka napeti... menil jsme je za budiky s maxikem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
maros Odesláno Červenec 5, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 5, 2010 Tak tak....origos 220 .....s maxikem 240 :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.