Andrejjj Odesláno Květen 24, 2015 Sdílet Odesláno Květen 24, 2015 zdravim, mam taky problem ze moja octavka po dlhsiej trase od 70 km a vysie zacne vydavat divne nepravidelne kovove zvuky ako trenie kov o kov najviac to pocut pri volnobehu ale aj pri jazde len slapsie kvoli motoru a citit to aj na pedaloch take slapsie udieranie , zvuk ako keby vichadzal od spodu mototra. Rozvody su uz menene, mam nabehanych cca 195000, robi to aj pri zapnutej aj vypnutej klime.Viete mi dakto poradit co by to mohlo byt? dakujem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kocina Odesláno Květen 27, 2015 Sdílet Odesláno Květen 27, 2015 Nech si skontrolovať ojničné šálky, možno sa ti blíži vyletenie niektorej ojnice. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marian.marcin Odesláno Květen 27, 2015 Sdílet Odesláno Květen 27, 2015 Nestraš ho, ojnica by už pri takej vôli dávno letela von ale skontrolovať to môže ,hlavne v BXE ,podla mňa má vymlátenú dvojhmotu, tá vie vydávať také pazvuky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Andrejjj Odesláno Květen 27, 2015 Autor Sdílet Odesláno Květen 27, 2015 diky za vase odpovede :D ktore ma nepotesili ale diky. Mam mototr BJB rok 2004 cize s tych prvych.Spojka my zabera dobre a pri vypnuti motora nezbuchoce zotrvak ale mozno to je on, mam sa velmo obavat poruchy alebo to daco vidrzy? nechel by som aby ma to nehalo dakde.Nemoze to byt este daco ine ? kedze mi to roby iba pri dlhsich trasach dakedy zacne az po 400 km aspom co som spozororval par krad. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marian.marcin Odesláno Květen 27, 2015 Sdílet Odesláno Květen 27, 2015 Nahraj zvuk na video a daj to tu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Květen 29, 2015 Sdílet Odesláno Květen 29, 2015 aj pri BJB dokaze ojnicne lozisko vyletiet, mal som tu cest... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Andrejjj Odesláno Červenec 11, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 11, 2015 zdravim , uz sa mi podarilo zachytit ten zvuk , ale nahravka neni kvalitna ale je to tam pocut , ulozil som to tu -http://uloz.to/xUhYWiye/octavia-2-mp3 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marian.marcin Odesláno Červenec 17, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2015 BJBčiek ,BKC A BLS ale to budeš vedieť sa vyrobilo nespočetne menej ako BXE preto je týchto pripadov zaznamenaných pri motoroch BXE najviac a nekvalitné šálky sa dávali náhodne tak ako písal Rolbař. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Červenec 20, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 20, 2015 přesně tak, jeden časový usek (nelze nijak ověřit jaký, nejspíše 07/2007 - 10/2009) se do motorů BXE, BLS, BJB (vlastně všech 1,9TDI) dávaly špatné ojniční ložiska na klice - šály, jsou vyrobené z nekvalitního materiálu a vydírají se, nemá na to vliv servis, nájezd km, typ oleje... Pokud začne taková ojnice klepat, je ložisko - šál KO, někdy lze dát jen nové, někdy je vadná už klika 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Andrejjj Odesláno Červenec 28, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 28, 2015 ja mam rok výroby 2004 mňa by sa ta chyba nemala týkať ale clovek nikdy nevie. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Nagasaki Odesláno Březen 2, 2017 Sdílet Odesláno Březen 2, 2017 Caute, chcel by som sa opytat ci ma niekto skusenosti, s kovovym-rezonujucim zvukom, pri jemnom stlacani plynu za jazdy, ked pridam a na volnobehu to nerobi, iba ked jemne pridavam,mal niekto podobnu skusenost? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
N7_Jacob_SVK Odesláno Září 26, 2018 Sdílet Odesláno Září 26, 2018 V 2. 3. 2017 at 9:18, Nagasaki napsal: Caute, chcel by som sa opytat ci ma niekto skusenosti, s kovovym-rezonujucim zvukom, pri jemnom stlacani plynu za jazdy, ked pridam a na volnobehu to nerobi, iba ked jemne pridavam,mal niekto podobnu skusenost? Tiež mám tento problém. Je to ako keby dral kov o kov. Mal som vačku chytenú a aktuálne je po výmene so všetkým potrebným. Robili mi to v autorizovanom servise. Ten kovový "štebot" vychádza keď mi padnú otáčky pod 1500 a pomaly začnem akcelerovať alebo keď idem na nejaký prudší nájazd a tam spomalím skoro na 0 a potom pridám plyn. Jedná sa o auto Octavia II pred FL 1.9TDI 77kw DSG 2005 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jandas Odesláno Září 4, 2020 Sdílet Odesláno Září 4, 2020 Možno to už nie je aktuálne, ale mne to klepalo skôr pri nerovnostiach na ceste, bol povolený chladič na jednej strane, dotiahol som ho a je kľud. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.