firewire Odesláno Leden 25, 2010 Sdílet Odesláno Leden 25, 2010 Chci se zeptat, nemate nekdo navod, nebo nevite jak nato, ci jestli jde vubec namontovat ESP do octavie rok vyroby 2003 8 mesic, mam tam pouze ASR,ABS a chtel bych prave i ESP ale nevim jestli je toto vubec mozne, ci jak to vubec udelat, dekuji za rady a tipy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 25, 2010 Sdílet Odesláno Leden 25, 2010 mozny to urcite je nekde jsem na to videl navod, zkus se podivat tady na foru, ale na SH je urcite (mam takovy pocit) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
firewire Odesláno Leden 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 25, 2010 no kdybych ten navod nasel tak bych to tu nepsal :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Leden 25, 2010 Sdílet Odesláno Leden 25, 2010 tak promin, ze jsem ti na to prvni odpovedel, snad ses neurazil http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=56905 0 Citovat Odkaz ke komentáři
firewire Odesláno Leden 25, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 25, 2010 ne v pohode ja jsem se nijak neurazil nebo tak :-) jinak moc diky za ten odkaz, pomohlo mi to v mnoha ozakach :-) skoda ze tam nema fotoserialek jak nato :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.