Přejít na obsah

NÁVOD : LED denní svícení pro Octavia 2 vzhled Octavia 3


vittorio

Doporučené příspěvky

  • o 2 týdny později...

Dĺžka pásku je 60cm, svetlo má cca 53cm, pásky sa dajú skracovat. Spolu s DLR pásky boli v balení aj obvody s relé na prepínanie a časovanie medzi DLR a smerovkama takže stačí iba zapojiť. Držím palce :palec:

Zdravím Kocina,

fantastický vzhled, přesně to, nad čím přemýšlím už delší dobu. Můžete dát odkaz na prodejce nebo alespoň název zboží, pod kterým je ho možné vyhledat na internetu.

Díky

Odkaz ke komentáři

Všechna čest...

 

Rozlepení světel je podle mě mnohem lepší, než kompletní rozříznutí těla světlometu, s nahřátým plastem by se tem lem dal i ohnout a pak opět srovnat, tady není co jinak vytknout.

 

Ta funkce blinkru je hodně hezká a mnohem výraznější, jinak co se f-ce přepínání DRL - blinkr týká stejně to má třeba i FL superb 2 :)

 

Co je ale škoda je vlastní denní svícení, ikdyž jsi to fotil za šera na tvém "bílém" (nepoznám barvu přesně) to zaniká, ale to je bolest všech světlých aut. Popravdě by to skoro chtělo vedle sebe postavit tvoje auto a nejlíp FL RS. Ten světelný výkon za dne nebude bohužel nikdy takový jako má právě O3, což je prostě věc té trubice a nikoliv provedení!

 

A když už to světlo bylo na díly... chtělo ho to hodit do černé :)

Odkaz ke komentáři

A přitom homologaci má tolik šidítek co si pak lisi namontujou div ná na lízátko... A v porovnání s tím, jak vypadají světla od čajňanů je tohle jak nebe a dudy.

 

Jinak jsem se teď ráno koukal na Superb 2 a Octu s xenony. Ty led proužky jsou schovány pod polykarbonátovým profilem s pilovitý zakončením, takže tady je první rozdíl ve svítivosti -> mléčný difuzor vs čirý.

 

 

Odkaz ke komentáři

Přesně tak, kolikrát se mi stane ze blikam na auto ať si rozsvítí a teprve na 5 metrů rozeznám to pseudo denní sviceni, a nebo borci s OII predface co jezdí na parkovacky a full mlhovky, přitom stačí kabel a 5 minut....

 

Ať to tady jen nezasiram, tak chválím autora protože tohle je opravdu velká paráda a hlavně vrchol unikátnosti a o to přece jde :-

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

všechna čest, někdo si tu vyhrál, jen mě osobně by třeba ještě nevadilo kdyby ten pásek svítil jedním daným směrem (pouze ven ze světla), takhle jak to svítí všude kolem sebe to zdá se trochu zaniká v okolních odrazech v parabole a svítí tak nepatrně celé světlo a pásek se trochu ztrácí. Ale to je už jen o provedení pásku. Nápad a provedení úpravy samotné je 120% . :palec::palec:

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 2 týdny později...
  • o 3 týdny později...

Pripojenie je paralelne na parkovačku a parkovačka je T10 canbus LED, tým paralelným zapojením sa zamedzí tomu že auto nájde chybu lebo obvod je stále zatažený odporom v canbus led-ke a 12V tam stále ide. Všetko funguje ako má. To ze ti len preblikne ten pásik by som videl skorej na chybu toho pásku, stále je to len čína. Ja nez som ich namotoval tak som opravoval dva studené spoje priamo v pásiku na oranžovej. Dva useky po troch ledkach nesvietili vôbec. Takže by som sa nedivil keby tam bol podobný problém niekde v obvode čo to spína.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Jak se na to tváří borci na STK? Řeší to nebo ne? Co jsem koukal na parkovišti před barákem, tak tam jsou mnohem pofidérnější řešení, který homologaci nemaj a technickou to stejně projde.. A tohle mi přijde jako mnohem lepší řešení..

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Příspěvky

    • Zdravím pánové prosím o radu s pomoc  Sehnal jsem si zrcátka z O2 face na pred face mám zrcátka el.instslaci motorek  Vyměnil jsem instalaci a motorek nějak to nechce fungovat třeba okna nereagují na vnitřní ovladač  Když na klíčku podrzim odemknout tak okna dolů jdou všechna ale když podrzim zamknout tak okno řidiče nereaguje a sklopí se zrcátko jak to prosím mám rozchodit 
    • Zdravím, podařilo se vám vyřešit tenhle problém? Mám totiž na svém autě úplně ten samý. Rezonanční zvuk od motoru při 1100 ot a netuším co by to mohlo být. Jediné co mě napadá je spojka. 
    • Zdravím, začala mi skákat závada airbagů, na diagnostice to píše tyto chyby viz. foto. Mate s tím někdo zkušenost? Diky za rady… 
×
×
  • Vytvořit...