Miles Odesláno Červenec 6, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 6, 2015 Děkuju , no mohl jsem bejt ženatej bez auta, tak jsem se nedal úplně zadarmo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červenec 6, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2015 no je tu ještě možnost nebýt ženatej a mít auto .... , hele užijte si to pořádně, ať máte na co vzpomínat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Červenec 6, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 6, 2015 Děkuju, to je pravda , ale po 14 ti společných letech na hromadě to chtělo nějakej posun :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Červenec 6, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 6, 2015 Hnědá barva je hodně dobrá! A krom toho: VELKÁ GRATULACE DO ŽIVOTA s oběma. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 7, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 7, 2015 Gratuluji!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Červenec 7, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 7, 2015 (upraveno) Panove dekuji :-). Dnes dorazila krásná blbost z ebay 40kc/ks konecne mame se zenou odlisenej klic a ja muzu nastavit sedačky a zrcátka Upraveno Červenec 7, 2015 uživatelem Miles 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Červenec 15, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 15, 2015 Tak Mija začíná lehce zlobit, začala vrzat někde vzadu při přejezdu nerovnosti zaskřípou plasty, koukal jsem zběžně kde a našel jsem jen odlepenou krytku brzdovýho světla na zadním okně jinak nic, podezříval jsem tu zázračnou síťovku Sun packu, ale ta je ticho , o víkendu bude zábava a rezonuje ten reprák v palubce při určitých otáčkách, ale to snad prej každýmu.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červenec 15, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2015 zkus rozdělat tapec v kufru nalevo, to tam vrže prej taky.... já to třeba u služební O3 neřeším vůbec, nemá to smysl.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Červenec 15, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 15, 2015 OK kouknu, díky, ze začátku jsem nic neslyšel, ale teď už objevuji zvuky i střešní okno se občas ozve, ale oproti dveřním gumám předchozího auta je zatím docela ticho... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Červenec 17, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 17, 2015 (upraveno) Dnes Mija pokřtěna o blbej patnik u blbýho hotelu v blbym městě Třebíč :-( Upraveno Červenec 17, 2015 uživatelem Miles 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Červenec 17, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2015 Tak to naštve. Ale ber to jako zkušenost, protože u OIII vystupuje vpředu ta spodní hrana dál, než tomu bylo u OII. ;) A pokud máš na autě (jako já) origo sportovní podvozek, tak je potřeba být ještě o chlup obezřetnější. Každopádně přeju hodně kilometrů bez nehod a škrábanců. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červenec 17, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2015 je to radlice no... u rsa ještě horší radlice :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Červenec 17, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 17, 2015 Prostě dnešek byl prdelní, žena dostala z práce voucher do hotelu v Třebíči, já tam jet nechtěl-recenze byly špatné takže hádka, pak cesta Praha -Třebíč mimo dálnice přes 3 hodiny samé uzavírky silnic, u Polné se seknul i Columbus - málem letěl z okna, hotelové parkoviště a hned vedle si cigoši hráli s kopačákaem a když jsme viděli vybavení hotelu jak za komára jen vymalováno, no a perlička byla že jsem dostal smaženej řízek-na kterým snad není co zkurvit, a ejhe byl syrovej, tak jsme se prošli po městě vyprchalo ze mne 3deci piva a jeli jsme zpět Praha. Kuwa to byl den.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červenec 18, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2015 se to tak někdy sejde co? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Červenec 18, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 18, 2015 jj bylo to nádherný a do toho zase blblo to podřazování dát tam někdy trojku je problém 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Červenec 18, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2015 jak to tak čtu, tak ještě že jste se brali v dobrém i zlém:-) vydržte, smůle dřív nebo později přejde dál........ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Červenec 18, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 18, 2015 Jj kdyz nejde o zdraví tak je to fuk, ale včerejšek byl super a auto aspoň mam nejakou zabavu, bude se rozebirat, tlumit atd. :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Červenec 21, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 21, 2015 zjištěno to vrzání a skřípání, je to otevřený střešní okno, to asi nevyřeším,uvidím... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Červenec 22, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 22, 2015 Borci je k něčemu ta tyc co je nad pedalama, dnes jsem jel v jinych botech, které moji nohu c. 47 zvetsuji na vel. 50 a spickou jsem zachytaval o vydechy větrání na nohy a o takovou trubku, malem jsem nedobrzdil, humus, v OII jsem se vlezl, ale tady je nejaka trubka :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červenec 22, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2015 a jéééje, auto vrže a ještě ti překáží trubka pod pedálem ... asi budeš muset zkusit jiný boty 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Červenec 22, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 22, 2015 Hele jsem průměrný malý český človíček co si jenom pořád ztěžuje:-) hele vemu pilku a tu trubku urezu, rozhodne schudnejsi nez rezat nohy, ale spise k čemu je bych potřeboval vedit, zda neplni nejakou důležitou fci :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červenec 22, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2015 jasně, si dělám srandu ... :D prostě uděláš první tjůnink 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Červenec 22, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 22, 2015 Jj ja vim, ale sere mi to trubka blbá :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Červenec 22, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 22, 2015 no jo no, co naděláš, tak si to trochu dotvoříš,ikdyž chápu, že za tý prachy .... hlavně ať drží vše ostatní 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Červenec 22, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 22, 2015 Kua to je úlet, řezat trubku v aute za 800tis :-) asi zatim zkratim ty vydechy vetrani a uvidim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Červenec 23, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 23, 2015 První navýšení vykonu motoru dnes přišlo poštou :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Červenec 23, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 23, 2015 :D bacha drzi se v nich bordel :D jo a naranik predni u vetsich obrubaku je citlivy, u RSa opravdu jeste vice, takze ja parkuju daleko od nich :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Červenec 23, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 23, 2015 No koukal jsem na ně, že na obrázku jsou hezky a možná prvnich par dni, az půjdu do lesa budu mit asi do auta přezůvky, z toho dostavat bordel bude dilo... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Červenec 24, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 24, 2015 Dnes dostala Mija origo tlumení kapoty, slibuji si od toho pouze zakrytí plechů, prej utlumení není žádné... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
oct Odesláno Červenec 26, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2015 A dej si pozor na kuny, velice jim to chutná. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.