mole.first Odesláno Červen 17, 2010 Sdílet Odesláno Červen 17, 2010 Sinius: no já zastávám tvůj názor Dakie: no to sice vyjel, ale když si vzpomenu na to přejíždění retardéru na Praze 4 tuším to bylo... dvakrát pohodlný mi to nepřišlo Ale proti gustu... Pešír: tentokrát musím souhlasit s Dakiem - viděl si červenýho scouta? Nic moc... Fabce to sluší, ale s těma plastama to bude vypadat divně. Jak auto od Metrostavu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červen 17, 2010 Sdílet Odesláno Červen 17, 2010 nesmíš bejt měkkej, mě to přišlo v poho.. Mates to má asi 2x níž než sem to měl já a taky jezdí všude.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sinius Odesláno Červen 17, 2010 Sdílet Odesláno Červen 17, 2010 přidávám se k rejpalům....červenej scout vypadá jak autíčko pro panenky vytažený z krabice s corn-flakema 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mole.first Odesláno Červen 17, 2010 Sdílet Odesláno Červen 17, 2010 Hmmm... fakt se ti to líbí? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sinius Odesláno Červen 17, 2010 Sdílet Odesláno Červen 17, 2010 banány, banány, přivezli banány :lol: :lol: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pešír Odesláno Červen 18, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 18, 2010 proletáři všech zemí,...... !!!!!!!!! tak červenej nebude!!! tak bude normální kokta ale červená!!!!!!!!!!§ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mole.first Odesláno Červen 18, 2010 Sdílet Odesláno Červen 18, 2010 fuuuj, červená... ;) to nic, jen tě pošťuchuju. vem si kterou barvu chceš, když se ti líbí autíčka Metrostavu a Coca-coly, tak proč ne :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sinius Odesláno Červen 20, 2010 Sdílet Odesláno Červen 20, 2010 pešíre proti červený obyč koktě žádnej problém...taky jsem si málem přivezl červenou combi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pešír Odesláno Červen 20, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 20, 2010 sinius: moje řeč, jde vidět, že jsi z liberecka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sinius Odesláno Červen 21, 2010 Sdílet Odesláno Červen 21, 2010 jako myslíš že nám ty hory a inverze lezou na mozek ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pešír Odesláno Červenec 12, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 12, 2010 opět to vypadá jako auto najde někdo proč? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 13, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2010 pořád vidím červenou vyskokou Fabku combi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mole.first Odesláno Červenec 13, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2010 Konečně zase budeš svítit normálně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pešír Odesláno Červenec 13, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 13, 2010 Dakoušku: tak mi dej k zemi!!! Mole: já aspoň svítim narozdíl od tebe!! ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mole.first Odesláno Červenec 13, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2010 Jen tě popichuju brachu. Dík za žárovku. Btw - myslím, že jsem ti ji ještě nevrátil. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pešír Odesláno Červenec 13, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 13, 2010 nevrátil no já naštěstí ještě náhradní mám, ale svítěj jak bludičky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 14, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 14, 2010 si zajeď do JBC do HP sporting, kup tam sadu tlumítek a pružin a pak se stav :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pešír Odesláno Červenec 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 14, 2010 na kolik mě to vyjde v Jbc? třeba jen zatim péra? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 15, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 15, 2010 péra si kup Eibach - mrkni na netu.. nemám čas teď hledat, ale kolem 4tisíc by to mělo vycházet.. nebo nějaký starší v bazarech.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
John Chipsa Odesláno Červenec 18, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2010 juu tak jsem traktora viděl live.. :-) Tak to sniž Mírou :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pešír Odesláno Červenec 18, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červenec 18, 2010 no ty bláho, bylo to až na dorazy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sinius Odesláno Červenec 26, 2010 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2010 Dakieho můžu doporučit....loni jsme měnili na berušce a bylo to veselý :) ale bylo to beruškou ne Dakiem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mole.first Odesláno Srpen 9, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2010 On když má Dakie všechno nářadí, tak je i docela šikovnej. :) A já bych to nesnižoval, na tuning bych si našel něco jinýho. :) Pro tvý účely se prostě snížení nehodí - v TC soutěžit nebudeš a Dakiemu je jedno, že si ve svým autě zláme páteř. Ale ať si někdy vezme golfika k vám na stavbu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 9, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2010 ty tady taky jedeš pořád to samý dokola.. sám dobře víš, že Fabkou sem jezdil všude.. je fakt, že ještě nebyla tak dole, jak jsem chtěl, ale když víš jak a kudy, tak sek dostaneš všude.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mole.first Odesláno Srpen 9, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2010 No právě, to je přesně ono. Jak a kudy. Proč mám něco objíždět, když můžu jet přímo. Jinak jo - fabkou si jezdil všude, a věřím, že jsi byl v pohodě, ale mě prostě super tvrdý podvozky nevyhovujou, stejně jako neustálý přemýšlení kudy můžu a kudy ne. Hlavně pešír by si v tom měl udělat jasno, ty si do auta taky kecat nenecháš :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 9, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2010 protože to za tu zábavu stojí :) je to úplně jinej požitek z jízdy :) ale já vás překecávat nebudu, jsou to vaše auta.. ale budu si myslet své jinak musím říct, že komplet podvozek je o dost lepší než jen pružiny, na Leonu se mi to opět potvrdilo - auto se strašně rozhoupalo po přejetí nerovnosti.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mole.first Odesláno Srpen 9, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2010 Za tu zábavu to stojí, pokud o ní právě stojíš. Jinak máš pravdu - leon se dost houpe, když překonává větší nerovnosti - například retardéry a podobně. Případně když je hodně zvlněná silnice (kostky). Fakt by to chtělo mít kompletní podvozek :/ Snad časem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 9, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2010 pokud někdo lítá jako ty, tak se podvozek rozhodně vyplatí já jezdím pohodičku, klídek, ale stejně se těším, až si říznu zatáčky na Vyskeř :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mole.first Odesláno Srpen 9, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2010 Já nelítám. :) Jen jsem doteď nepochopil, že neřídím F1, ale osobní vůz. Mimochodem, teď z Příbrami jsem jel po dálnici skoro celou cestu 90. Je teda pravda, že chcalo tak, že jsem neviděl na dva metry... :) Tak hlavně na Vyskři nepotkej nějakej zbloudilej traktor, víš, že je to jejich revír. :) Když jsme u podvozků - není tohle až moc podezřele levný? http://www.maxim-pneu.cz/vyskove-staviteln...i-1-9tdi-00-05/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 9, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2010 woe, to je JOM ten je dobrej v tom, že má závit až na konec pístnice, takže ho můžeš stočit dolů až o 120mm :) ale to bude u tebe zbytečný :) jinak je to takovej nic moc podvozek, spíš kup Supersport nebo TA Technix, případně z těch dražších Weitec, KW, HaR... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.