andrej33 Odesláno Červen 15, 2015 Sdílet Odesláno Červen 15, 2015 Caute, prosim o radu ako pocuvat cez bolero hudbu z telefonu. Dal som v nastaveniach media ze aktivovat bt ale ked zapnem hudbu v mobile tak nejde. Neviete co s tym ako to este nastavit? Dik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomasoct Odesláno Červen 15, 2015 Sdílet Odesláno Červen 15, 2015 Ahoj musíš mít v autě origo handsfree sadu ( pod sedačkou spolujezdce ) jinak ti hudba z mobilu přes BT nepůjde - jedině přes AUX vstup pomocí kabelu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
andrej33 Odesláno Červen 15, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červen 15, 2015 Mam origo hf sadu. Mam sparovany tel a normalne volam cez to. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lopik Odesláno Červen 17, 2015 Sdílet Odesláno Červen 17, 2015 Když jsem svého času měl Bolero + origo HF sadu, tak jsem hudbu přes BT taky nedokázal zprovoznit. Přitom HF byla spárována přes BT a vše fungovalo jak má. Pak jsem měl OII s Columbem, tam to běželo bez problémů (se stejným mobilem). U OIII s Columbem taky vše OK. Postup by měl být následující, povolit BT media v nastavení Bolera, spárovat s telefonem a pak by to mělo po kliknutí na ikonku BT media normálně začít přehrávat písničky uložené v paměti telefonu. Takto to funguje na Columbech, ale jak jsem psal, na Boleru mi to nikdy nešlo. Další bolestí Bolera je rovněž neskutečně pomalé procházení adresářů s MP3 na SD kartě větší než 4GB. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.