Přejít na obsah

Brembo Max origo nebo fake?

Vacul

Doporučené příspěvky

Zdravím,

koupil jsem dnes brzdy Brembo Max dopředu 280mm a dozadu 230mm a zaraží mě jedna věc a to, že přední chlazené kotouče nejsou stejně tlusté (přední a zadní kotouč, mezi kterými je chlazená drážka, viz foto) a po obvodu není nic vyryté, jen natisklé na čelní straně. Nevím jestli je to takhle schválně, nebo jsou to kopie?? Kupoval jsem na mlparts.cz, tak snad by to mělo být vpohodě. Přikládám foto. Předem se omlouvám za blbé otázky, ale ještě jsem to neviděl :)

post-44070-0-25251400-1435697484_thumb.jpg

post-44070-0-11988700-1435697508_thumb.jpg

post-44070-0-49812100-1435697517_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 4 měsíce později...

Ahoj, chtěl bych se zeptat, jaké máte s těmito brzdami Brembo od MLParts zkušenosti...budu teď měnit přední kotouče+desky a vychází mi MLParts jako nejlevnější řešení, takže mám trochu obavu, zda je to OK. Mám to na Octávu 1.6, 75KW. Navíc se chci zeptat když mám na deskách senzor opotřebení a koupím nové desky bez senzoru, bude nějaký problém? Bude mě to ukazovat na přístrojovce symbol opotřebení??? Díky moc za odpovědi.

Odkaz ke komentáři

Bude ti to ukazovat neustale.Kdyz mas senzor musis koupit se senzorem,navic nevim proc to resis pac se senzorem jsou snad mam dojem aj levnejsi...

Destičky bez senzoru jsou cca za 600kč a se senzorem jsou asi o 200kč dražší....ale nejde mi o cenu, spíš jsem se chtěl zeptat zda je to nutnost pořizovat se senzorem.....ale i tak se chci stále zeptat, zda má někdo zkušenosti s díly z MLParts...jejich ceny jsou super, ale aby to nebylo na úkor kvality a FAKE...Díky moc

Odkaz ke komentáři

se chci zeptat když mám na deskách senzor opotřebení a koupím nové desky bez senzoru, bude nějaký problém? Bude mě to ukazovat na přístrojovce symbol opotřebení???

...tak jim o tom v servise řekni a nech si to odkódovat v budíkách...[práce na tři minuty] a pokud by ses někdy rozhodl mít zase desky s hlídáním,zase ti to nakódují...

Odkaz ke komentáři

...tak jim o tom v servise řekni a nech si to odkódovat v budíkách...[práce na tři minuty] a pokud by ses někdy rozhodl mít zase desky s hlídáním,zase ti to nakódují...

Tak jsme si asi vůbec nerozuměli........to, že musím koupit destičky se senzorem opotřebení je mi již jasný a taky je koupím...ale stále se ptám, jestli má někdo zkušenosti s shopem MLParts.cz...mají tam brzdy BREMBO za super ceny, tak je chci pořídit, ale nevím zda to není kopie....Díky moc

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...