Pepe13 Odesláno Červenec 12, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2015 Zdravím pánové, netuší někdo z vás zkušenějších, co může být tato kapalina co mi teče pod autem? Poprvé jsem si ji všiml teď jak se objevili ty krutý horka a já jel s klimou na 16C trasu asi 300km. Zastavil jsem a cca po 5ti minutach se to objevila pod autem loužička čiré kapaliny. Můj tip je že tím, že klima jela na plný koule a venku bylo peklo, tak se to zkondenzovalo a kape to spodem ven. Ale třeba dnes jsem to opět zpozoroval, kdy bylo venku lehce pod 30, ale klima teda jela taky asi na 16-18C. Pokud je to jak si myslím, je to normální množství co takhle vytéká? Diky! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Červenec 12, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 12, 2015 ano, je to kondenzát z klimatizace, vše je ok a být tebou, tak klimu dávám ideálně na min 22°C při delší trase, na kratší a po městě kolem 25, jinak si koleduješ o nějakou chřipku nebo v horšim i o kolabs 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepe13 Odesláno Červenec 13, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 13, 2015 ano, je to kondenzát z klimatizace, vše je ok a být tebou, tak klimu dávám ideálně na min 22°C při delší trase, na kratší a po městě kolem 25, jinak si koleduješ o nějakou chřipku nebo v horšim i o kolabs uff, tak to se mi ulevilo...jo, jasně nemám to tak nízko stále neboj, ale v tom pekelném horku se nedalo existovat. diky za odpověď Rolbaři 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bendlpetr1 Odesláno Srpen 12, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 12, 2015 Zdravím.Kde přesně najdu hadičku od klimatizace.Pravděpodomě ji mám ucpanou,nic neodtéká ani kapička.A začíná pěkně smrdět.Už jsem zkusil i sprej a žádný výsledek.V těchto vedrech po nastartování cca 5 minut hřeje a pak pomalinku začíná chladit bez zápachu.Po ujetí cca 10km vypnu motor a cca 5 min.zase nastartuji tak šílenej smrad.až mě to donutí vypnout a otevřít všechny okna.Kab.filtr a vzduch.filtr jsem dal nové.Klima dělaná listopad 2014.Děkuji za případné rady. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Srpen 13, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2015 Na pravé straně tunelu je gumová hadice pod výpadníkem. Ta mizí do středovýho tunelu, odkud pak je díra vyvedená pod auto. EDIT: Fotonávod na vyčištění klimatizace a odtoku je v příslušné sekci. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.