Konny Odesláno Prosinec 29, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2015 (upraveno) Pokud to nesložiš, tak kup tuto záslepku http://www.autodilyplus.cz/skrin-kliky-dveri-kovova-1 , na kterou se nasadí ta plastová záslepka a budeš mít po starosti ;) EDIT: teď jsem si ale uvědomil, že ta plastová záslepka má v sobě díru, tak koupit ještě i tu plnou plastovou, stříknout sprejem a máš hotovo ;) Upraveno Prosinec 29, 2015 uživatelem Konny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pulsik Odesláno Prosinec 29, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2015 To co jsi poslal za odkaz tam ted momentálně mám akorát plast no.. bych nečekal že to bude takovej problém to složit :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Prosinec 29, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2015 Podařilo se? :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pulsik Odesláno Prosinec 29, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2015 Neskutečný, ted jsem to šložil za 5minut 2x, jen si pohrát ještě s tou pružinou, když odemykám tak tam rupne,aleeee našel jsem už grif :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Prosinec 29, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2015 Tak paráda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Živočich7007 Odesláno Prosinec 29, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2015 Opravdu to prokouklo 20151225_142146.png Jo jo prokoukla holka taky jsem byl překvapen když jsem šedivce nasadil nové oči LK. Jinak mooc pěknej předface přeji mnoho šťastných km bez nehod a poruch :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pulsik Odesláno Prosinec 29, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2015 Jirko díky, ale ještě nemám vyhráno, až to bude ve dveřích a pujde jak odemykat/zamykat tak hned půjdu lejt :D.. Živočich7007: Díky moc, to potěší :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 29, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2015 Plastový záslepky se tuším dávají do zadních dveří, protože tam není odemykání na klíč, ale jako provizorium se může použít i dopředu, každopádně pokud se ti podařilo tu vložku zámku poskládat, tak aspoň nemusíš nic řešit, jen ještě doladit tu pružinku ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Prosinec 29, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2015 Hlavně Honzo nelej moc, abys nedopad jak Lukáš :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pulsik Odesláno Prosinec 29, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2015 Kony, mám již složeno tak se uvidí zítra jestli se zas něco nepose*e, ale díky moc! Jirko ta jeho věta neměla obdoby :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kocka87 Odesláno Prosinec 29, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2015 jj, já sem si ji do teď smysluplně nepřeložil :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pulsik Odesláno Prosinec 29, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2015 :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pulsik Odesláno Prosinec 31, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2015 Tak vlozka zamku funguje jak má :)..Dvere už jsou taky vytlumene + nove repro na MDF položkách + nove rádio a spokojenost. Pro letošní rok končím :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milos0785 Odesláno Prosinec 31, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2015 Tak supr, ze se zadarilo, me taky nefungovala, tak jsem koupil zaslepku a dneska jsem namontoval :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pulsik Odesláno Prosinec 31, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2015 Mě se zlomil kroužek, tak jsem koupil opravnou sadu a vyměnil. Jen to poskládat bylo o nervy. Naštěstí už všechno dobrý:).. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 31, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2015 Tak to je super, že už ti to funguje a taky že máš i audio hotové . Jak dlouho ti trvalo vytlumit oboje dveře? Já jsem nad tím přemýšlel, kdy bych si to vytlumil, ale pořád na to není čas. Včera jsem odpoledne rozdělal zadní bubny, vyčistil, seřídil a nasadil zástěrky a dneska to mám rozlítaný. Večer jdu na Silvestrovskou akci, takže zítra nějaká práce na autě nepřipadá v úvahu :D a o víkendu mám zase ježdění... :( Proto by mě zajímalo, kolik času to asi zabere, ať vím, kdy se do toho pustit ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pulsik Odesláno Prosinec 31, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2015 Kony, kdybych to dělal znovu, tak mi to zabere o něco méně času. Dělal jsem to i s demontáží starých repro a podložek a montáží nových. Ty už tam audio máš takže jestli ti jde jen to to vytlumení tak to časově náročně moc není:) Kdybych to měl odhadnout tak na jedny dveře: sundani tapecu, vytlumit, nasadit tapec by mohlo zabrat hodinu a půl maximálně. Jde o to, že tu plochu musíš odmastit, tlumící materiál nahrát horkovzdušnou pistolí atak, s tím lepením si uz jen potom hraješ :) Mohl jsem to udělat líp, ale nestíhal jsem:D v ten den sem byl taky rozlitanej. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 31, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2015 Díky za odpověď, je pravda, že repro a MDF podložky už tam mám, takže mi jde opravdu jen o to vytlumení. Čekal jsem teda, že to bude trvat déle, ale i kdyby jedny dveře trvaly 2 hodiny, tak je to pořád v pohodě. Někde jsem totiž četl, že jedny nebo oboje dveře? (teď už nevím) prý zaberou půl dne, což se mi zdálo celkem dost dlouho...? :O Jinak při lepení tlumení na vnější plech jsi stahovačku vytahoval nebo jsi se tam nějak vešel? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pulsik Odesláno Prosinec 31, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2015 No moc místa tam není, ale tam kam jsem chtěl jsem se narval :) Na tom opravdu nic neni, naměříš, ustrihnes, ofoukas pistoli a nalepis, kde mi to prostor umožnil jsem to jeste projel valeckem:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 31, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2015 Super , takový malý gumový váleček už mám na to taky koupenej, tak jsem zvědavej jak se s tím bude pracovat a když jsi lepil tlumení na vnitřní plech, přelepoval jsi ty montážní díry nějakou páskou nebo jsi dal jen to tlumení? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pulsik Odesláno Prosinec 31, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2015 Nevím co teď přesně myslíš Kony. Ale nemusíš tlumit ani celou plochu dveří :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 31, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2015 Tlumí se přece vnější plech (ten uvnitř dveří zaa stahovačkou) a pak se tlumí vnitřní plech, tj. ten děrovaný co je pod tapecem a právě jak jsou ty díry (montážní), tak jestli jsi ty díry před lepením tlumení něčím přelepoval, aby jsi to tlumení zpevnil? Snad už chápeš co myslím...? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pulsik Odesláno Prosinec 31, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2015 Jo takhle to myslíš. Já jen tlumení. Možná by to bylo i lepší jak si napsal, ale ve vysledku mi to štací:D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 31, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2015 OK, díky, mám doma hliníkovou pásku, tak ji tam asi projistotu dám, ať je to přes ty díry pevnější..., teď musím doufat, že budu mít přes víkend čas, abych to udělal ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pulsik Odesláno Prosinec 31, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2015 :-D tak drzim palce at se to podaří :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 31, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2015 Díky, musí teď jsem pevně rozhodnutej, že to chci co nejdřív udělat. Kdyby to nevyšlo tento víkend, tak příští by to vyjít mělo ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pulsik Odesláno Prosinec 31, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2015 Ja jsem to tam taky musel hned mit kdyz jsem si to umanul:D..Az to tam budes mit tak budes fakt spokojenej :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 31, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2015 To věřím, protože když jsem na vlastní uši slyšel v Ahifi v Brně vytlumený a nevytlumený dveře z OI, tak jsem tam jen stál s otevřenou pusou a nevěřil jsem tomu, jaký to je rozdíl :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pulsik Odesláno Prosinec 31, 2015 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2015 To je jasný no:D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pulsik Odesláno Leden 5, 2016 Autor Sdílet Odesláno Leden 5, 2016 Tak dnes jsem si vyzvedl mazlíka ze servisu. Proběhla výměna uložení předního stabilizátoru za powerflex, výměna zadních silentblokú předních ramen za powerflex, výměna lanovodů ruční brzdy a odvzdušeni PP kola. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.