Přejít na obsah

pulsikovo bílá 1.8T

pulsik

Doporučené příspěvky

Pokud to nesložiš, tak kup tuto záslepku http://www.autodilyplus.cz/skrin-kliky-dveri-kovova-1 , na kterou se nasadí ta plastová záslepka a budeš mít po starosti ;)

EDIT: teď jsem si ale uvědomil, že ta plastová záslepka má v sobě díru, tak koupit ještě i tu plnou plastovou, stříknout sprejem a máš hotovo ;)

Upraveno uživatelem Konny
Odkaz ke komentáři

Tak to je super, že už ti to funguje a taky že máš i audio hotové :palec: . Jak dlouho ti trvalo vytlumit oboje dveře? Já jsem nad tím přemýšlel, kdy bych si to vytlumil, ale pořád na to není čas. Včera jsem odpoledne rozdělal zadní bubny, vyčistil, seřídil a nasadil zástěrky a dneska to mám rozlítaný. Večer jdu na Silvestrovskou akci, takže zítra nějaká práce na autě nepřipadá v úvahu :D a o víkendu mám zase ježdění... :(

Proto by mě zajímalo, kolik času to asi zabere, ať vím, kdy se do toho pustit ;)

Odkaz ke komentáři

Kony, kdybych to dělal znovu, tak mi to zabere o něco méně času. Dělal jsem to i s demontáží starých repro a podložek a montáží nových. Ty už tam audio máš takže jestli ti jde jen to to vytlumení tak to časově náročně moc není:) Kdybych to měl odhadnout tak na jedny dveře: sundani tapecu, vytlumit, nasadit tapec by mohlo zabrat hodinu a půl maximálně. Jde o to, že tu plochu musíš odmastit, tlumící materiál nahrát horkovzdušnou pistolí atak, s tím lepením si uz jen potom hraješ :) Mohl jsem to udělat líp, ale nestíhal jsem:D v ten den sem byl taky rozlitanej.

Odkaz ke komentáři

Díky za odpověď, je pravda, že repro a MDF podložky už tam mám, takže mi jde opravdu jen o to vytlumení. Čekal jsem teda, že to bude trvat déle, ale i kdyby jedny dveře trvaly 2 hodiny, tak je to pořád v pohodě. Někde jsem totiž četl, že jedny nebo oboje dveře? (teď už nevím) prý zaberou půl dne, což se mi zdálo celkem dost dlouho...? :O

Jinak při lepení tlumení na vnější plech jsi stahovačku vytahoval nebo jsi se tam nějak vešel? :)

Odkaz ke komentáři

Tlumí se přece vnější plech (ten uvnitř dveří zaa stahovačkou) a pak se tlumí vnitřní plech, tj. ten děrovaný co je pod tapecem a právě jak jsou ty díry (montážní), tak jestli jsi ty díry před lepením tlumení něčím přelepoval, aby jsi to tlumení zpevnil? Snad už chápeš co myslím...? :)

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...