Ctibor Odesláno Červenec 16, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2015 Chcem sa poradiť kupil som Octavku 2 a po nejakých 200 km sa mi zasekla rucicka otackomera okolo 20, po nastartovani mi nabehne pred 30 ale aj to iba sekano. Rucicka rychlosti mi ukazuje ale tiez nejde plynulo ale seka! co to moze byt a ako to odstranit??? Skusil som odpojit baterku cca 3 min ale rucicka vysela stale na otackomery pri 20 ciatke. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ferda25 Odesláno Červenec 16, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 16, 2015 To je někdo rozebíral a ručička je moc zamáčknutá a chytá o popisky, vyndat a znovu nasadit ručičku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ctibor Odesláno Červenec 17, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 17, 2015 To je někdo rozebíral a ručička je moc zamáčknutá a chytá o popisky, vyndat a znovu nasadit ručičku. da sa rozobrat iba kryt alebo to musi ist cele von od palubovky???? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ferda25 Odesláno Červenec 17, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2015 Budíky musí ven a venku se musí rozebrat. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.