Přejít na obsah

Modrý automat

Doporučené příspěvky

No jo, tak není to nové auto a v tydle republice kde se ti kazdej k tomu chová jako kdyby to bylo jeho .... V práci nám včera nejakej magor poskakal 11aut.... Nejakej blázen co se potřeboval vyřadit... Zničeny kapoty,střechy, okna... Mě se naštěstí vyhnul... A fyzlove s tím.nic neudelaji... Protože to je opravdu blázen . Takže důležitý je to, jak jsi si s tím.vyhrál . Lak můžeš udělat kdykoliv. To je prkotina. <br /><br />Jo všechno bude snad. :-) bojím.se ale teď investovat velký částky do "blbosti" protože převodovka je nacata a automat je neskutečně drahej. Byla chyba se nechat zlákat. Jinak mám v plánu kola, krásný jsou kentaury od škodovky. A fólie na okna, brzdy zadni komplet a tlumiče,možná koncovku na vyfuk a sadu na zaslepení egru. Ikdyz vše zatím maka.

Odkaz ke komentáři

Snad ano. Jo to asi jo. Ale je to kurva náročný a těch dílů... Hele strejda je hobby lakyrnik a lakuje si všechno a kvalita je úplně v pohodě :-) lakuje auta pro sebe a i pro ostatní a nikdo si nestezuje. Celolak sice nedělal na autě ale pařeza mi strikal :-D

Chtěl bych chip na 81 kW. Ale nevím jak s tou převodovkou. Se asi taky musí přehrát a nechci ji oddelat ještě rychleji..

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Ahoj, s autem teď jen jezdim, ale planuju měnit tlumič vibrací na kladce u rozvodového řemenů. Protože to vibruje. Když podrzim ztichne to. Kladka snad bude dobrá. Prý je. A taky chci zaslepit EGR. Líbí se mi ta sada s trubkou a jednou zaslepkou u který dám do háje celý EGR. Ale prijdu o chcipaci klapku. Bratranec to.má a nestezuje si. A nebo druhá verze a levnější... dat jen zaslepky 5mm. A tak.nevím.co dat a co bude lepší. Taky chci vyčistit sání a prý to není žádná sranda. Tak by mě zajímalo co je na to nejlepší a nějaký tipy prosím. A auto mi.padá do nouze poslední tyden :-( takže asi sehnat někoho s vagem. (Nikoho neznám) a zjistit co to dělá? Může to být ten ventil nebo zatuhla regulace. Nebo někde špatná hadička nebo.právě zanesené sání.

Odkaz ke komentáři

Ahoj, no mělo by to ukázat chybu a podle toho určit přibližně kde by mohl být problém. Navíc by jsi se mohl svézt a zkusit jak to řadí mě a jak tobě :-) ale nevím kdy, jsem.teď furt v práci. Psal jsi že občas jezdis přes Vary. Tak když budeš vědět den tak by jsme se mohli sejít. Díky :-)

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Ahoj, včera jsem se hrabal v autě a hledal důvod proč mi padá do nouze a turbo nastoupí až od 3tis. A zjistil jsem, že je v prdeli podtlakova regulace na turbu. Je to tadle? Píše tam Octavia 1.9tdi ale těch bylo víc a PD to má jiné.

www.cc-autodily.cz/ventil-regulacni?_fid=c599

Jelda mi neodepisuje, je víkend no a sraz no. A potrebuju to objednat dneska abych to měl ve středu na 100%.

post-43993-14409135098078_thumb.jpeg

Tu je obrázek. Někdo s tím slehnul na zem,sype se z toho a posun to má tak 4mm :-[

Jinak o víkendu sem na tom něco udělal, tak pak až bude čas tak to sem hodim :-)

Odkaz ke komentáři

Tak na autě se udělalo pár věcí. Vyndal jsem EGR komplet a dal tam kit. Jen trubku. Vyndal jsem chladič spalin a vyměnil sani a těsnění. Měl jsem doma jedno vyčištěné :-) přizpůsobil jsem hadice tak jak to má Octavia bez chladiče spalin a šlape vše jak má. Jsou vyměněné hadicky na.podtlak a zjistil jsem.proc auto padá do nouze a netahne jak.má. Je zničena úplně KO regulace. Dneška.přišla nova regulace z cc a snad zítra bude na autě. Taky jsem.natrel na zeleno přední brzdice. Nainstaloval ofuky na 4dvere a dal gumové Octavia koberecky. Taky zitra budu měnit vzpěry kufru za nové z cc, od švédské značky. Ještě jsem měnil napínací mechanismus s tlumičem vibrací a klínový řemen.

89ba8070340e339e24d00efc1fc789ec.jpg1eb0f775bef9880b9096bd0f4aa00aad.jpg21cd61f6872dddc9adc7ab9e1c99309a.jpg67889d43b3168d9e706dee334fcef50c.jpgb59ee99281a263ccdfd1eed44d6f1b13.jpg6d13ba3d80087f7d18a9e69f134704df.jpg29c68e794517501a04d6db1b4ca73a60.jpg

Odkaz ke komentáři

Díky. Jo až budu dělat brzdy tak to dodelam a očistim. Teď to brzdí dobře.

Regulace turba vyměněna a turbo jde teď krásně slyšet odspoda. Ale stále to padá do nouze. Zkoušeli jsme i váhu vzduchu vyměnit a po 10min kdy jsme tomu šlapali na krk ke 4tis otáčkám. Tak to zase padlo.... Takže to bude asi n75 ventil . Je to on? Podle obrázku ano. www.cc-autodily.cz/menic-tlaku-vedeni-zp jen jsem nevěděl že se to takhle jmenuje. Popisek je taky shodný s mojim motorem. ALH 66kw 1.9TDI

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...