martinlupac Odesláno Srpen 1, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 1, 2015 No... Všechno ale vyměněno az na převodovku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Srpen 1, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2015 Hele kámoš měl passata v automatu,kterého koupil za par korun ze špatně radi(příznaky jako ty) a najezdil s tim xdesitek tisíc a "nefungoval" porad stejně... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martinlupac Odesláno Srpen 1, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 1, 2015 Tak.kdyby fungoval takhle dalších 50tis tak oukej :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martinlupac Odesláno Srpen 2, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 2, 2015 Jak se todle rozebírá? Myslel jsem že vyloupnout skrz tu dirku,ale to mi nejde =-O 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martinlupac Odesláno Srpen 2, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 2, 2015 Hned jak jsem to dopsal, tak se povedlo :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Srpen 2, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2015 Tak hlavně, že se povedlo...;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
seib Odesláno Srpen 2, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 2, 2015 olej je čierny preto, lebo na seba nabaluje bordel, takze cierny byt musi, on bude čierny už po pár km 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martinlupac Odesláno Srpen 3, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 3, 2015 Ahoj, čtu tady že MDF podložky dost zlepší zvuk. Půjdou tyto ? http://www.ahifi.cz/mdf-podlozky-pro-skoda-octavia-i.html podle popisu ano, ale radší se ptám. Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Srpen 3, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2015 jo půjdou, mám taky, akorát jestli máš velký magnet na repráku tak budeš muset ohnout/ustřihnout rožek plechu na dveřích 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martinlupac Odesláno Srpen 3, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 3, 2015 Tyjo tak to nevím. Musí se vyndat celej tapec nebo u toho repraku ten kryt jde vyndat? Ještě jsem tam.na to nekoukal. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Srpen 3, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2015 budeš muset sundat tapec, přes tu díru bys tu podložku asi neprotáhl, ale tapec máš dole za 5 minut, pár torxů po obvodu, křížáky pod madlem a u kliky a je venku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martinlupac Odesláno Srpen 3, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 3, 2015 Jo, díky. Tak objednam a vlitnu na to :-) snad to stojí za to. Jinak máš pěknou skodovku :-) :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Srpen 3, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2015 díky, ale lak už to má za sebou, takže s tím moc parády neudělám jestli nebudeš spokojen, tak se do toho opři pořádně a vytlum dveře plus nové repro, to pak poznáš brutální rozdíl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martinlupac Odesláno Srpen 3, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 3, 2015 No jo, tak není to nové auto a v tydle republice kde se ti kazdej k tomu chová jako kdyby to bylo jeho .... V práci nám včera nejakej magor poskakal 11aut.... Nejakej blázen co se potřeboval vyřadit... Zničeny kapoty,střechy, okna... Mě se naštěstí vyhnul... A fyzlove s tím.nic neudelaji... Protože to je opravdu blázen . Takže důležitý je to, jak jsi si s tím.vyhrál . Lak můžeš udělat kdykoliv. To je prkotina. <br /><br />Jo všechno bude snad. :-) bojím.se ale teď investovat velký částky do "blbosti" protože převodovka je nacata a automat je neskutečně drahej. Byla chyba se nechat zlákat. Jinak mám v plánu kola, krásný jsou kentaury od škodovky. A fólie na okna, brzdy zadni komplet a tlumiče,možná koncovku na vyfuk a sadu na zaslepení egru. Ikdyz vše zatím maka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martinlupac Odesláno Srpen 4, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 4, 2015 Menší výročí :-) mám s ní najeto 1050km. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Srpen 4, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2015 ta najede ještě spoustu, škoda té převodovky.. nevýjde pak levněji to předělat na manuál ? sice pravda že lak se dá udělat, ale s kvalitou českých lakýrníků a s tím že auto už asi nebudu mít tak dlouho se mi to prostě nevyplatí dělat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martinlupac Odesláno Srpen 4, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 4, 2015 Snad ano. Jo to asi jo. Ale je to kurva náročný a těch dílů... Hele strejda je hobby lakyrnik a lakuje si všechno a kvalita je úplně v pohodě :-) lakuje auta pro sebe a i pro ostatní a nikdo si nestezuje. Celolak sice nedělal na autě ale pařeza mi strikal :-D Chtěl bych chip na 81 kW. Ale nevím jak s tou převodovkou. Se asi taky musí přehrát a nechci ji oddelat ještě rychleji.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martinlupac Odesláno Srpen 4, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 4, 2015 Za 700? BLAUPUNKT GTx 663 DE Dark Edition: https://www.alza.cz/blaupunkt-gtx-663-de-dark-edition-d403259.htm . Nebo někdo doporučí nějaké cca do 1litra? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Srpen 4, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2015 To chceš dát předpokládám dopředu že? Tak tyto koaxiální tam nedávej a poohlédni se po komponentních ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martinlupac Odesláno Srpen 4, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 4, 2015 Ano dopředu. Ok,nějaký tip? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martinlupac Odesláno Srpen 13, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 13, 2015 Ahoj, s autem teď jen jezdim, ale planuju měnit tlumič vibrací na kladce u rozvodového řemenů. Protože to vibruje. Když podrzim ztichne to. Kladka snad bude dobrá. Prý je. A taky chci zaslepit EGR. Líbí se mi ta sada s trubkou a jednou zaslepkou u který dám do háje celý EGR. Ale prijdu o chcipaci klapku. Bratranec to.má a nestezuje si. A nebo druhá verze a levnější... dat jen zaslepky 5mm. A tak.nevím.co dat a co bude lepší. Taky chci vyčistit sání a prý to není žádná sranda. Tak by mě zajímalo co je na to nejlepší a nějaký tipy prosím. A auto mi.padá do nouze poslední tyden :-( takže asi sehnat někoho s vagem. (Nikoho neznám) a zjistit co to dělá? Může to být ten ventil nebo zatuhla regulace. Nebo někde špatná hadička nebo.právě zanesené sání. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr136 Odesláno Srpen 13, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 13, 2015 Zdar, hele diagnostiku mám, záleží co by si na ní chtěl vyčíst, jestli ti stačí sjet chyby či kouknout na hodnoty tak to není problém. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martinlupac Odesláno Srpen 13, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 13, 2015 Ahoj, no mělo by to ukázat chybu a podle toho určit přibližně kde by mohl být problém. Navíc by jsi se mohl svézt a zkusit jak to řadí mě a jak tobě :-) ale nevím kdy, jsem.teď furt v práci. Psal jsi že občas jezdis přes Vary. Tak když budeš vědět den tak by jsme se mohli sejít. Díky :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr136 Odesláno Srpen 15, 2015 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2015 Jasna, ted v blizsi dobe se asi do Varu nedostanu, prace mi dava taky zabrat :D kazdopadne kdybys mel cestu do Plzne tak neni problem ty chyby stahnout 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martinlupac Odesláno Srpen 30, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 30, 2015 Ahoj, včera jsem se hrabal v autě a hledal důvod proč mi padá do nouze a turbo nastoupí až od 3tis. A zjistil jsem, že je v prdeli podtlakova regulace na turbu. Je to tadle? Píše tam Octavia 1.9tdi ale těch bylo víc a PD to má jiné. www.cc-autodily.cz/ventil-regulacni?_fid=c599 Jelda mi neodepisuje, je víkend no a sraz no. A potrebuju to objednat dneska abych to měl ve středu na 100%. Tu je obrázek. Někdo s tím slehnul na zem,sype se z toho a posun to má tak 4mm :-[ Jinak o víkendu sem na tom něco udělal, tak pak až bude čas tak to sem hodim :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martinlupac Odesláno Září 1, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 1, 2015 Tak na autě se udělalo pár věcí. Vyndal jsem EGR komplet a dal tam kit. Jen trubku. Vyndal jsem chladič spalin a vyměnil sani a těsnění. Měl jsem doma jedno vyčištěné :-) přizpůsobil jsem hadice tak jak to má Octavia bez chladiče spalin a šlape vše jak má. Jsou vyměněné hadicky na.podtlak a zjistil jsem.proc auto padá do nouze a netahne jak.má. Je zničena úplně KO regulace. Dneška.přišla nova regulace z cc a snad zítra bude na autě. Taky jsem.natrel na zeleno přední brzdice. Nainstaloval ofuky na 4dvere a dal gumové Octavia koberecky. Taky zitra budu měnit vzpěry kufru za nové z cc, od švédské značky. Ještě jsem měnil napínací mechanismus s tlumičem vibrací a klínový řemen. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Září 2, 2015 Sdílet Odesláno Září 2, 2015 Pěkný kus práce uděláno ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lumen1.8 Odesláno Září 2, 2015 Sdílet Odesláno Září 2, 2015 Příště ty brzdy rozdělej. Takhle zalepený barvou, ti moc makat nebudou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martinlupac Odesláno Září 3, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 3, 2015 Díky. Jo až budu dělat brzdy tak to dodelam a očistim. Teď to brzdí dobře. Regulace turba vyměněna a turbo jde teď krásně slyšet odspoda. Ale stále to padá do nouze. Zkoušeli jsme i váhu vzduchu vyměnit a po 10min kdy jsme tomu šlapali na krk ke 4tis otáčkám. Tak to zase padlo.... Takže to bude asi n75 ventil . Je to on? Podle obrázku ano. www.cc-autodily.cz/menic-tlaku-vedeni-zp jen jsem nevěděl že se to takhle jmenuje. Popisek je taky shodný s mojim motorem. ALH 66kw 1.9TDI 0 Citovat Odkaz ke komentáři
martinlupac Odesláno Září 9, 2015 Autor Sdílet Odesláno Září 9, 2015 Ahoj, vzadu budu dělat komplet brzdy. Mám bubny ještě. Co by jste mi doporučili na značku? Zimmerman? ATE? Kvalita/cena/výdrž. A to samé tlumiče do zadu. Díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.