Kladivo@jirka Odesláno Srpen 4, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2016 Plasty jsou v pohodě, ja jsem je jenom důkladně odmastil, sttříknul základem, potom barvou a zatím drží, ale stropnice je taková nic moc, jakmile se na ní šáhne, tak je tam světlá šmouha a to nemluvím o tom, kolik se na ni spotřebuje barvy... myslím, že na ní padlo 5 nebo 6 půl litrových sprejů, protože to bylo pořád flekatý... ale snad ještě letos, budu mít stropnicovou černou látku a nejáký spešl lepidlo a podle známýho se to nažehlí a je to pecka, tak uvidíme... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jan lichovnik Odesláno Srpen 4, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 4, 2016 no to jsem nechtel slyšet...ale taky jak často šahaš na strop že?:D no uvidim jak to dopadne. kdyby nebyla z RS tak draha tak to neřešim že... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kladivo@jirka Odesláno Srpen 4, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2016 Ta cena rs stropnice je hrozná... proto doufám, že mi vyjde ta látka a nějak se mi povede to nalepit. Taky se mi tedka v těch vedrech stalo, že se mi přilepilo stínítko a šup je tam světlej flek... to bych vraždil... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jan lichovnik Odesláno Srpen 5, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 5, 2016 ja mam clonitka pořad svěšene tak ke stropu se nepřilepi :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Srpen 5, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2016 na clonítka se nesmí nastříkat moc barvy, jinak pak můžou lepit :) jinak strop sprejema budu dělat taky, že na to padne 5-6 sprejů se musí počítat, vždyť je to plocha jako kráva a ještě ta látka saje...zatím mám hotové látkové sloupky ve dvojce...na jedničce jsem to dělal koženkou a sloupky sprejem a drží to už 2 roky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jan lichovnik Odesláno Srpen 5, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 5, 2016 jojo. použil jsem 5 spreju tech xxl:D +jeden zaklad na plasty ..sice ten strop je flekaty ale když to daš do auta tak to neni videt.večer tu hodim fotku.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Srpen 5, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2016 a vykartáčoval si to ? kámoš to tak kdysi udělal, nastříkal 6 sprejů na kombi a pak to přejel kartáčkem aby to trošku změklo a říkal že to i trochu sjednotilo tu barvu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jan lichovnik Odesláno Srpen 5, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 5, 2016 ne nekartačoval, jen jsem to otřel a jebl na to barvu :D ale myslim že je to dobre....focene kalkulačkou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin ASV Odesláno Srpen 5, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2016 Ty máš na ní namontovaný FMIC ? Já, že bych ti ujel zřejmě i s SDI. Ty máš vstup na IC v nárazníku? Máš tam mřížky z benzina,uzavřené,chudák turbo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jan lichovnik Odesláno Srpen 5, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 5, 2016 Ty máš na ní namontovaný FMIC ? Já, že bych ti ujel zřejmě i s SDI. Ty máš vstup na IC v nárazníku? Máš tam mřížky z benzina,uzavřené,chudák turbo. motor je origo, jen zaslepeny egr nic vic nic min. je to 66ka to je tak na spotřebu ne na zavoděni .mřižka byla uzavřena koupil jsem jinou ale hned jak jsem ji dovez tak jsem vyřezal otvory je to vyřezane po celych tech dražkach tak to neni videt ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Srpen 6, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 6, 2016 Ten strop parada, prijedes v nedeli na sraz do ostravy? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jan lichovnik Odesláno Srpen 6, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 6, 2016 Ten strop parada, prijedes v nedeli na sraz do ostravy? uvidim hej.kdyby bylo pekně tak bych se zajel podivat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Srpen 7, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2016 Je hezky tak prijed :-D 13:20 na shell v hlucine 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jan lichovnik Odesláno Srpen 7, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 7, 2016 jste to přesunuli ? z shopinu na hlučin ?:D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Srpen 7, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2016 Ne, prijede jeste Libor z opavy tak dame convoy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jan lichovnik Odesláno Srpen 7, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 7, 2016 tak jsem byl u shopinu ale nestihal jsem tak jsme tam přijeli až před 5tou.to už tam nikdo nebyl. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jan lichovnik Odesláno Srpen 9, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 9, 2016 hoši potřebuju radu zvažuju že dam lišty do barvy auta mam nebo nemam ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ketys Odesláno Srpen 9, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2016 za mě nechat černé 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Srpen 9, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2016 nedávej, nech černé, bylo by to pak moc jednolité 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Srpen 9, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 9, 2016 do černého lesku a bude to super ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jan lichovnik Odesláno Srpen 10, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 10, 2016 tak jsem dneska opravoval trochu naraznik a 5te vrata... naraznik jsem už nastrikal(zitra ho ješte rozleštim)ale na 5tych dveřích toho je vic než jsem čekal.barva pod SPZ se mi doslova srolovala pod rukama:D dneska jsem je hodil do plniče zitra to snad nastrikam do barvy.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jan lichovnik Odesláno Srpen 17, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 17, 2016 když se daři tak se daři.... posrany tyden 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Srpen 18, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 18, 2016 to musela bejt dobra jeba.jak se ti to podarilo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Srpen 18, 2016 Sdílet Odesláno Srpen 18, 2016 Tak to zabolí .... :( To musela být festovní lochna. To by ale mělo jít opravit ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jan lichovnik Odesláno Srpen 18, 2016 Autor Sdílet Odesláno Srpen 18, 2016 jo bomba to byla řadna.mam 2 kola takhle ohle přejel jsem večer šutr velikosti dlažebni kostky ve velke rychlosti,byl v zatačce tak jsem ho nevidel... jedno kolo už mam opravene ale druhe mi moc nejde... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jan lichovnik Odesláno Září 26, 2016 Autor Sdílet Odesláno Září 26, 2016 kola opravene. za měsic stk tak jsem zvědav snad projdu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jan lichovnik Odesláno Září 28, 2016 Autor Sdílet Odesláno Září 28, 2016 ......... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Září 28, 2016 Sdílet Odesláno Září 28, 2016 pecka...co vyšlo to kolo opravit? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jan lichovnik Odesláno Září 29, 2016 Autor Sdílet Odesláno Září 29, 2016 pecka...co vyšlo to kolo opravit? ty opravoval jsem to sam. kladivo, kusek dřeva a pořadne rany :D :D v zime to necham pořadne srovnat ale nevim kde... ted jsem to tak opravil at mužu dojezdit sezonu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jan lichovnik Odesláno Říjen 1, 2016 Autor Sdílet Odesláno Říjen 1, 2016 předběžně se ptam byl by zajem o sedačky? kola? volant ?stavitko? kola necham ješte srovnat cenu bych videl tak 17 000 kč s gumama. sedačky vyměnim za seriove + doplatek tak 6000 a volant prodam za 2000kč stavitko TA modry 2500kč... kdyby byl zajem tak sz k mani by to bylo asi až v listopadu...foto sedaček,volantu dodam možna ješte dnes večer... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.