jan lichovnik Odesláno Únor 16, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 16, 2016 tak zas mi přišlo par maličkosti skryte ventilky, bočni blinkry a folie černa na sloupky dveři 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jan lichovnik Odesláno Únor 21, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 21, 2016 zase menši zkouška bude to supr... at už je jaro... nema doma nekdo tyhle černe blinkry ? nemužu je nikde sehnat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jan lichovnik Odesláno Únor 25, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 25, 2016 tento tyden jsem začal s vyrobou podložek uvidime zda se mi to podaři...+ jsem dokoupil snad posledni dily na podvozek zadni silentbloky a brzdovy valec..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Únor 26, 2016 Sdílet Odesláno Únor 26, 2016 Samo-domo výroba je nejlepší ! Ale ta tloušťka už je mravná ! Jak poznám bez demontáže že mám zadní silenbloky KO? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jan lichovnik Odesláno Únor 26, 2016 Autor Sdílet Odesláno Únor 26, 2016 ješte nejsou hotove budou jen 2,5cm a 2,8 cm asi. jsou to podložky na zmenu rozteče z 5x112 na 5x100.takž chybí ješte dodelat druha strana....no mi to tam při přejeti díry dycky tak klepne a jak jsem rozdelal napravu tak byl ko... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jan lichovnik Odesláno Březen 2, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 2, 2016 o víkendu probehla vyměna blinkru za kouřove,vyměna silentbloku,a brzdoveho valce a lakovani dveři řidiče, ještě se to musi pořadne rozleštit, myslim že to dopadlo vic než dobře na to že jsem to delal doma v garaži... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Březen 2, 2016 Sdílet Odesláno Březen 2, 2016 Tak to klobouk dolů za lakování . Do toho bych se doma už nepustil - netrefil jsem se do odstínu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jan lichovnik Odesláno Březen 3, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 3, 2016 jo neni to 100 pro ale co už :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kladivo@jirka Odesláno Březen 3, 2016 Sdílet Odesláno Březen 3, 2016 Na ty podmínky myslím, že výsledek super... :) (Y) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Březen 4, 2016 Sdílet Odesláno Březen 4, 2016 pěkně opraveno, čím si to stříkal? pistolí nebo sprejem? a jak si to vyřešil na tom kousku vepředu jak je konec ochranné lišty? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jan lichovnik Odesláno Březen 4, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 4, 2016 nechal jsem si namíchat sprej, vybrousil jsem ty rezave mista na kov pak jsem dal plnič pod vodou jsem to rozesmirkoval 2000 smirkem a pak dal tak 4-5 vrstev barvy a pak cca 4 laku cele jsem to rozesmirkoval pod vodou 2000 smirkem a rozleštil leštenkou... ale ješte to chce doladit protože nemam dobre svetlo v dilně... tak az tim vyjedu tak to doleštim.... a ten konec te lišty jsem jen ohl lepici pasku nahoru at mi to neudela hranku a dobre.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jan lichovnik Odesláno Březen 13, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 13, 2016 nepochopiš co jsem potkal v novem jičine v majnlu :D to chceš tetovani octavia club :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jan lichovnik Odesláno Březen 20, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 20, 2016 si už připadam jako bych si tady povidal pro sebe :D jinak připravy na sezonu jsou v plnem proudu tak jsem konečne dal kola do plniče.snad to stihnu do konce tydne i hodit do barvy a složit.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 20, 2016 Sdílet Odesláno Březen 20, 2016 To se ti jen zdá... :D , jakou barvu budeš dávat na ty kola? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jan lichovnik Odesláno Březen 20, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 20, 2016 černou lesklou. chtel jsem neco extravagantniho jako je červena nebo tak neco... ale nakonec jsem se na to vysral nechcu už moc na sebe upozornovat :D jinak schanim poloosu jen tu tyč levou stranu nema nekdo opava, ostrava ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 20, 2016 Sdílet Odesláno Březen 20, 2016 Budou ty kola vypadat dobře (předpokládám, že k tomu budou leštěný límce), ale mě osobně se černý kola nelíbí, ale zase 100 lidí, 100 chutí ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jan lichovnik Odesláno Březen 22, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 22, 2016 kola v barvě ale nastřik nic moc.... a chtelo by to užší gumy ty 215 35 r 18 jsou balony..:D nebude žadne Ačko :( ale mam je v TP tak aspon že tak... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Březen 22, 2016 Sdílet Odesláno Březen 22, 2016 vypadá to zajímavě, jsem zvědavý jaké to bude na autě ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Březen 23, 2016 Sdílet Odesláno Březen 23, 2016 Černé kola k Tvé barvě budou ještě celkem OK, ale opticky budou vypadat menší. Jinak tvarově vypadají moc pěkně ! Náhradní díly jsem párkrát kupoval na vrakáči v Klimkovicích (http://www.az-autovraky.cz/) nebo v Ostravě Vítkovicích (http://www.vrakoviste-skoda.com/) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
H@nZ Odesláno Březen 23, 2016 Sdílet Odesláno Březen 23, 2016 (upraveno) uzší gumy jsou hezčí, ale já stejně beru furt 225/35, protože když máš štělovák a dáš nizkou gumu tak seš pak jak na trakaři. Dávám přednost aspon náznaku pohodlí Upraveno Březen 23, 2016 uživatelem H@nZ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jan lichovnik Odesláno Březen 23, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 23, 2016 H@nz: jo ja vimže to je jak trakař minuly rok jsem tam mel 205/35 18 jsem si na to nepohodli už nejak zvykl.. :D.ale menit gumy nebudu ty 215 35 mam v techničaku tak to necham tak... Černé kola k Tvé barvě budou ještě celkem OK, ale opticky budou vypadat menší. Jinak tvarově vypadají moc pěkně ! Náhradní díly jsem párkrát kupoval na vrakáči v Klimkovicích (http://www.az-autovraky.cz/) nebo v Ostravě Vítkovicích (http://www.vrakoviste-skoda.com/) no černa je tak akorat si myslim střibrnou jsem už nechtel... a jakou pak chceš k te moji barve dat barvu, už me nic nenapadlo než černa aspon to nebude tak okate na policajty.... do klimkovic asi skočim to mam kousek dik ... košin: taky jsem zvedavy jak to bude vypadat..... ale nevim jestli to stihnu do prvni nedele v dubnu na ten sraz do ovy .... ješte mi chybí ty podložky dodelat a v praci ted neni moc času... jinak dneska se po odpoledni zamakalo a složil jsem konečne kola... zitra je snad obuju pokličky už jsou take na ceste... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Březen 24, 2016 Sdílet Odesláno Březen 24, 2016 tak s těma límcema je to luxus ! leštěná plocha krásně rozbila tu jednolitost černé, až na tom bude guma bude to mega ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jan lichovnik Odesláno Březen 24, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 24, 2016 jojo taky se mi to začina libit ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jan lichovnik Odesláno Březen 27, 2016 Autor Sdílet Odesláno Březen 27, 2016 tak kola obute.... a zkusil jsem dat jedno kolo na auto a zda se mi že to je tak akorat s lemem a to tam ješte nemam podložku... uvidime až budou podložky ale při et 60 by to lezt ven nemelo...a ješte jsem se chtel zeptat když mam et 60 a dam podložku 2,5 cm tak mam et 35? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jan lichovnik Odesláno Duben 4, 2016 Autor Sdílet Odesláno Duben 4, 2016 tak přezuto...... a jedna fotka z neděle. ješte to chce ty vetši podložky at to neni jak tramvaj a myslim že dobre... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Timil Odesláno Duben 4, 2016 Sdílet Odesláno Duben 4, 2016 Idealni kola proste parada ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kladivo@jirka Odesláno Duben 4, 2016 Sdílet Odesláno Duben 4, 2016 Hodně velká paráda... Jen tak dál 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Duben 5, 2016 Sdílet Odesláno Duben 5, 2016 Vypadá to moc pěkně ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.