tom007 Odesláno Červenec 29, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 29, 2015 (upraveno) Zdravím všechny. Mám předni nárazník O2 rs face a koupil jsem denni svícení a držáky.Chystám se na to o vikendu a budu muset sundat celý nárazník.Mohl by někdo poradit co za šroby,matky,podložky připedně něco jiného k tomu budu potřebovat?Připadá mě že na ten držák by se měli dát ty ohlé plíšky se závitem uprostřed a pak to světlo přišroubovat zezadu ale to mě připadne blbost při poruše sundávat celý nárazník.No pokud by někdo věděl a byl ochoten poradit předem děkuji :-) Upraveno Červenec 29, 2015 uživatelem tom007 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Červenec 30, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 30, 2015 jj, dává se to zezadu, šroubky a plechové matice koupíš nejrychleji ve škodovce, jelikož to neodchází, tak není potřeba řešit snadnou demontáž...a nárazník je přinejhorším dole hned 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tom007 Odesláno Srpen 7, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 7, 2015 Díky za potvrzení,je to tam a stačilo 6 ks na jedno světlo. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest ondrakuku Odesláno Únor 23, 2017 Sdílet Odesláno Únor 23, 2017 Ahoj Tomy....můžeš mi prosím poradit jak zapojit ty denní led svícení rs z číny. Děkuji Ondra 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Březen 10, 2017 Sdílet Odesláno Březen 10, 2017 tie cinske su len obrysovky (podla toho co tu na fore prebehlo), maju len dva piny a nefunguju s vyssim jasom ako denne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Březen 13, 2017 Sdílet Odesláno Březen 13, 2017 což o to, fungují... chvilku a pak se jim vypálí paraboly... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest ondrakuku Odesláno Březen 31, 2017 Sdílet Odesláno Březen 31, 2017 Ahoj Chlapi...prosím Vás o pomoc. Jak mám zapojit ty led denní svícení z číny. Je to pouze 2pin... takže kabel + a - . Děkuji Vám za radu. Mám klasickou Octavii II předělanou na facelift RS. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ka_r_los Odesláno Březen 31, 2017 Sdílet Odesláno Březen 31, 2017 tak máš drahý obrysovky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.